• 0
 ≫ 

Zavirite u raj na zemlji: Intimne staklene piramide koštaju papreno, ali nude magiju

 ≫ 

Beg od gradskog haosa, buke i vreve, nikada nije bio glamurozniji

  • 0
Nomad’s Pad Grand Canyon

Foto: indiegogo.com

U moru ponuda, kako ostati aktuelan, inovativan i konkurentan? Evo baš ovako. Nomad’s Pad je novi solarni projekat, smešten nadomak Grand kanjona, koji odiše glamurom.

Ali, to nije njegova jedina "etiketa". Pre svega je koristan. Povezivanje s prirodom je mnogima prioritet od prošle godine, kada je korona uzela maha i milijarde ljudi "zatvorila" među četiri zida.

Beg od gradskog haosa, buke i vreve, nikada nije bio glamurozniji. Naime, Nomad’s Pad je posed na oko 20 hektara, koji će uskoro imati 10 prelepih piramida od stakla, sa kontrolisanom temperaturom.

Pustinja i noćno nebo u paketu? Da, tu magiju dobijate ako platite oko 1.125 dolara (s popustom od 19%) za dve noći u jednoj od piramida. Ovaj solarni projekat je nedavno postigao svoj cilj prikupljanja novca, a sada namerava da ponudi gostima staklene piramide, komforne i veličanstvene, kako bi uživali u prelepom pogledu.

Inače, plan je da se Nomad’s Pad smeštaj otvori u oktobru ove godine, a navodi se da će putnici moći da stignu do njega svojim prevozom, tj. automobilima. Dakle, stizanje do staklenih piramida neće biti komplikovano, a opet, gosti će biti dovoljno izolovani od "civilizacije".

Gosti imaju i mogućnost potpune intime: jednim dodirom na dugme, stakleni zidovi piramide dobijaju boju i postaju neprozirni, a reč je o specijalnoj tehnologiji tzv. pametnog stakla.

Kako bi se postigla maksimalna efikasnost, piramide su rađene po principu pasivnih kuća i svaka će imati svoju klimatizaciju, kvalitetan krevet, luksuznu posteljinu, zatim zasebno privatno kupatilo i tuš, ekološke proizvode i opremu potrebnu za pripremu čaja i kafe.

Pogodnosti na otvorenom podrazumevaju privatnu toplu kadu, logorsku vatru, ležaljku i privatno dvorište, gde se nalazi udoban nameštaj. Ideja je da se posetioci opuste i oslobode stresa, uživajući u časovima joge, slikanja, zatim u filmovima na otvorenom, kupkama i masažama.

Takođe, imaće priliku da se opuste uz kraft koktele i najkvalitetnije obroke, napravljene od namirnica koje su uzgajane u lokalu. Iako će biti "zarobljeni" u prirodi, treba napomenuti da će imati pristup internetu.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>