Vlasnici stanova počeli da odbijaju: "Imate sve na sajtu, primam samo ozbiljne, svi bi da gledaju"

Ovo su rečenice koje možete čuti u poslednje vreme, jer je potražnja prevelika, a oni koji prodaju nekretnine - koriste taj "trend" ili su zaista primorani da zauzmu stav?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gojko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gojko

    23. avgust 2021 | 10:21

    Stvarno nemaju ljudi pametnijeg posla nego idu da gledaju tudje stanove a nisu kupci.Moj skromni savet za potencijalne kupce ne nasedajte na agencijske priče o " gužvama" za kupovinu o neverovatnoj potražnji itd.Sve plaćeni naručeni tekstovi.Procene nezavisnih stručnjaka su da će ubrzo doći do kolapsa prodaje stanova i ne da će prodavci stanova pokazivati stanove nego će ljubiti ( znate gde) potencijalne kupce da kupe njihov stan.Investitora kvadrat ovih novih stanova š kvaliteta bez malterisanja samo stiropor koštaju sa sve dozvolama i papirima oko 400-420 evra.Ne zalećite se .Počinju gradovi da nam liče na brazilske favele.Danima su bg i ns medju top deset najzagadjenijih gradova sveta.Tu kvadrat platiti preko 800 evra je van pameti.

  • www

    22. avgust 2021 | 14:04

    Ovi prodavci što se žale da ih smaraju kupci koji nemaju para,pa nije to do toga već zato što ste zacepili nerealnu cenu. Kupac dodje sa nadom da će prodavac sniziti tu nerealnu cenu. Onaj se žali da je imao 500 posmatrača kuće a početna cena kuće mu bila 200 hiljada a prodao ju je za 50 hiljada evra.Pa šta se onda čudi. To sam video samo u afričkim zemljama da vam nude kokakolu za 10 dolara i na kraju vam prodaju za 1$. Da je oglasio kuću za 60 hiljada,pa spustio je na 50 e onda bi je prodao za mesec dana i kroz kucu mu ne bi prošlo 500 posmatrača vec 10. Ja sam prodao tri stana za 25 god i nijedan nisam prodavao duže od 2 meseca.I ovaj kad budem oglasio, staviću korektnu cenu i prodaće se brzo.I nisam imao problema sa ljudima koji dodju da vide stan ,nisu dolazili svaki dan i sve ukupno nije ih bilo više od 10.I niko se nije ljutio,neki odmah kad vide kazu da to nije za njih, da nije ono što njima treba, okrenu se i odu. Za kupce imam jednu preporuku koje se i ja držim. Nemojte ići da gledate stan koji ima prejaku cenu, ne očekujte da ce vam prodavac sniziti više od 10%,a taj postotak je malo.NIko ili skoro niko vam neće sniziti 20-30%. Posebno nece ako je preprodavac. Skoro vidim kvadrat stana 1800 na lokaciji koja mene zanima,a znam da tu traze 2000-2200eu. I stan nije bio u oglasima duze od 7 dana, naravno prodat. NIje malo kada se uštedi 400 eu po kvadratu.Ali odmah se na toj lokaciji pojavi sličan sa 30% vecom cenom.Valjda lazan oglas, da pokažu da cene ne padaju.

  • Dragan

    22. avgust 2021 | 10:28

    Sacuvaj nas Gospode, nekvalitetnih stanova koje kupuju kvalitetni kupci...I kvalitetnih stanova koje prodaju nekvalitetni prodavci...