• 3
 ≫ 

Od rugla do kućne SPA oaze: Top 3 transformacije koje ćete poželeti u svom domu

 ≫ 

Ako ste pri uređenju kuće ili stana "zapeli" s kreativnim idejama, evo nekoliko praktičnih i lepih rešenja...

  • 3
kućni spa

Foto: Freepik

Kada je reč o enterijeru, mnogi iskusni ljudi će vam reći da nije uvek sve u novcu. Da, on je neophodan da biste gotovo sve svoje zamisli sproveli u delo, ali nije presudan: potrebne su vam kreativne ideje.

Predstavljamo vam praktična i estetski vrhunska rešenja za uređenje doma, s fokusom na neke ključne prostorije u njemu kao što su kupatilo, ulazni deo sa kuhinjom/trpezarijom, spavaća soba.

Na Instagram stranici beforeafter.team neretko nailazimo na transformacije koje nas oduševe, a ovaj put za vas izdvajamo tri trenutno aktuelne.

Pogledajte kako izgleda kada ruglo, odnosno zapušteni deo dvorišta postane predivna kućna oaza za uživanje, sa toplom kadom, bazenom i uređenim delom okolo.

U ovom slučaju, svakako da je uložena pozamašna suma novca, ali je u startu trebalo vizualizovati šta bi moglo biti napravljeno od jednog napuštenog dvorišta. Nama se čini da je kreativac uspeo da pomeri granice, a vama?

Ako planirate da obnovite svoju spavaću sobu, kojoj treba vratiti "sjaj", uneti malo boja i radosti, a koja nije mnogo velika, možda vam ova ideja pomogne. Možete primetiti kako veliku razliku prave svetle boje, poput bele i plave, kao i moderan nameštaj.

Takođe, ako ste u potrazi za kreativnim idejama vezanim za enterijer, a imate u planu da "oživite" svoju kuhinju, vodite se time da je bela boja uvek sigurna varijanta. Osim toga, na tržištu su sve popularniji modeli kuhinja koji štede prostor, a isto se odnosi i na kupatilski nameštaj.

Da li vam se dopadaju ove ideje? Pišite nam u komentarima. Možete podeliti sa nama i svoja iskustva vezana za uređenje doma, odnosno neke praktične savete.

Video: Uradi sam: Srpski jutjuber oduševio svet sređivanjem terase za male pare

(Telegraf Biznis/Foto: Maria Valentina Casa; Matheus Ilt; edwardian_love)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    24. septembar 2021 | 09:04

    Nemam para za ogrev, vi nam plasirate vesti kako napraviti spa u kuci, kako zadati za ogrev u Srbiji tu temu razradite.

  • Miki

    24. septembar 2021 | 10:35

    Sve neke mrtve sivo,bež i slične boje.Ne sviđa mi se.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>