≫ 

Ovaj deo Novog Beograda ne spušta paprene cene: Za prosečan stan traže 750 evra mesečno

 ≫ 

Nekretnina od 50 kvadrata je neka "zlatna sredina". Ne možemo reći da je mala, ali ni velika, ipak, cena govori drugačije...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandra
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko

    13. novembar 2021 | 08:25

    Polako se blizi vreme pucanja ovog vestacki izazvanog balona...A naduvavaju ga i dalje nazovi investitori i banke iz dva razloga: enormno vecom zaradom usled jagme za kreditima i nultom kamatom na stednju, a zatim drzava kojoj svako povecanje donosi veci harac kroz porez na nekretnine, takodje u velikoj meri i igradjani koji kupuju videci sebe kao biznismene koji ce dobro zaradjivati rentiranjem ili ce sacuvati novac ulaganjem u nekretnine...Ako je na jednoj strani 5-6 spekulativnih razloga za naduvavanje cena, a na drugoj nema ni jednog zdravog ekonomskog razloga onda je jasno sta ce se dogoditi...Da pomenem i sve medije koji se utrkuju da sto bombasticnijim vestima podgrejavaju ovu nadrealnu situaciju...da u zemlji gde vecina radi za 300-400 evra mesecno, za 1m2 nekretnine sumnjivog kvaliteta i jos sumnjivije dokumentacije u totalno haoticnim sredinama treba izdvojiti 2000-3000 evra...Bese u jednoj pesmi stih..."sreca jedna neopisiva...".

  • Aleksandra

    12. novembar 2021 | 17:14

    Ispada da covek u Beogradu moze jeftinije iznajmiti nekretninu nego u Nisu. Ovde idioti digli cene kao da je Nis Njujork. Okacili plafonsku rasvetu, kupili najjeftiniji namestaj u forma ideale i to im je LUX stan sa cenama od 600-700 evra pa do preko 1000 pa cak i 2000 evra. Totalni idioti ! I to cena za nekih 70-ak kvadrata. Kao da nisu svesni da vecina ljudi ovde radi za minimalac po stranim fabrikama. Ni dva cela minimalca ne mogu pokriti samo kiriju a gde su racuni, hrana, odeca, skolovanje dece... Totalno prolupali ljudi... I zasto drzava ne pokrene pitanje zasto ti koji iznajmljuju nekretnine ne placaju porez drzavi ???