≫ 

Ovaj deo Novog Beograda ne spušta paprene cene: Za prosečan stan traže 750 evra mesečno

 ≫ 

Nekretnina od 50 kvadrata je neka "zlatna sredina". Ne možemo reći da je mala, ali ni velika, ipak, cena govori drugačije...

Komentari

  • Marko

    13. novembar 2021 | 08:25

    Polako se blizi vreme pucanja ovog vestacki izazvanog balona...A naduvavaju ga i dalje nazovi investitori i banke iz dva razloga: enormno vecom zaradom usled jagme za kreditima i nultom kamatom na stednju, a zatim drzava kojoj svako povecanje donosi veci harac kroz porez na nekretnine, takodje u velikoj meri i igradjani koji kupuju videci sebe kao biznismene koji ce dobro zaradjivati rentiranjem ili ce sacuvati novac ulaganjem u nekretnine...Ako je na jednoj strani 5-6 spekulativnih razloga za naduvavanje cena, a na drugoj nema ni jednog zdravog ekonomskog razloga onda je jasno sta ce se dogoditi...Da pomenem i sve medije koji se utrkuju da sto bombasticnijim vestima podgrejavaju ovu nadrealnu situaciju...da u zemlji gde vecina radi za 300-400 evra mesecno, za 1m2 nekretnine sumnjivog kvaliteta i jos sumnjivije dokumentacije u totalno haoticnim sredinama treba izdvojiti 2000-3000 evra...Bese u jednoj pesmi stih..."sreca jedna neopisiva...".

  • Aleksandra

    12. novembar 2021 | 17:14

    Ispada da covek u Beogradu moze jeftinije iznajmiti nekretninu nego u Nisu. Ovde idioti digli cene kao da je Nis Njujork. Okacili plafonsku rasvetu, kupili najjeftiniji namestaj u forma ideale i to im je LUX stan sa cenama od 600-700 evra pa do preko 1000 pa cak i 2000 evra. Totalni idioti ! I to cena za nekih 70-ak kvadrata. Kao da nisu svesni da vecina ljudi ovde radi za minimalac po stranim fabrikama. Ni dva cela minimalca ne mogu pokriti samo kiriju a gde su racuni, hrana, odeca, skolovanje dece... Totalno prolupali ljudi... I zasto drzava ne pokrene pitanje zasto ti koji iznajmljuju nekretnine ne placaju porez drzavi ???