• 0

Luksuz na Novom Beogradu

Obradujte sebe i svoje voljene ekskluzivnim domom koji ćete ispuniti smehom i radošću

  • 0
ZepTerra kompleks renderi

Foto: ZepTerra

Jeste li već rezervisali stan u ZepTerri – najluksuznijem projektu na Novom Beogradu? Ako niste, požurite da izaberete jedan od stanova strukture od dvosobnih do petosobnih i veličine od 53 do 136 metara kvadratnih. Ovaj ekskluzivni kompleks, smešten u Bloku 65, na raskršću ulica Tadije Sondermajera i Bulevara heroja sa Košara, biće useljiv na proleće 2022. godine.

Blizina reke, sportskih sadržaja, vrtića, škola, fakulteta, šoping i biznis zone čini ovu urbanu lokaciju veoma atraktivnom i svojim rezidentima umnogome će olakšati svakodnevicu. Sve stambene jedinice osmišljene su kao moderno mesto za život. Odlikuju ih neprikosnoveni standardi gradnje, vrhunski materijali, sofisticiran dizajn, panoramski prozori i visina plafona od 2,83m.

Najsavremeniji kompleks ZepTerra savršeno odgovara porodicama sa decom, mladim parovima i poslovnim ljudima jer obezbeđuje apsolutnu udobnost i prilagođen je savremenom životnom stilu. Dodatnu pogodnost čini raskošno unutrašnje dvorište u kome ćete moći da uživate u druženju sa komšijama ili odvojite vreme za opuštanje uz neku zanimljivu knjigu, dok se Vaši mališani igraju sa novim drugarima. Došao je trenutak da sebi i svojim voljenima osigurate idealan dom koji ćete ispuniti pozitivnom energijom, smehom i radošću.

ZepTerra kompleks renderi

Foto: ZepTerra

ZepTerra kompleks renderi

Foto: ZepTerra

Iza ovog impozantnog kompleksa stoji investitorska kompanija, Yihai Properties Group iz Hong Konga, dok je ekskluzivni zastupnik prodaje vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>