• 17

Da li je ovo najgori stančić na Balkanu? Ima 11 kvadrata, košta skoro 300 €, a vlasnik "povremeno boravi tu"

Stan postao hit na društvenim mrežama. Ima 11 kvadrata, a toalet u tuš kabini

  • 17
Stan 11kvadrata

Foto: Njuškalo.hr

Jedan oglas za stan u Zagrebu nije baš oduševio korisnike društvenih mreža. Stan smatraju malim, bizarnim, a pre svega - neverovatno skupim za ono što nudi... i naša zemlja je prepuna takvih. 

Tržište nekretnina poslednjih godina, saglasni su stručnjaci, a osećaju to dobro i građani, divlja. Na internet forumu Reddit ovih dana kod korisnika je hit jedan stan(čić) iz Zagreba ukupne površine 11 m2. Stan se nalazi u suterenu u Laginjinoj ulici, oglas za njega objavljen je na popularnoj stranici Njuškalu, a mesečna renta iznosi 280 evra, tj. nešto više od 2.100 kuna.

- Stan ima ukupnu površinu 11 metara kvadratnih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade. Opremljen je kaučem s madracem za spavanje, mašinom za pranje veša, pločom za kuvanje, šporetom, mini frižiderom, ormarima. Grejanje je na struju pa trošak zavisi od toga koliko stanodavac greje i potroši (postoji strujno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cenu nekretnine. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne kirije - navedeno je u oglasu.

Dodatno, društvene mreže ne mogu da nađu neku preterano pozitivnu stvar u stanu. Posebno ih je zgrozio WC, koji je, čini se po fotografijama, samo wc školjka instalirana u tuš kabinu. Dva u jedan, reklo bi se.

- Da je cena u kunama, dobro bi razmislio - jedan je od popularnijih komentara.

Korisnici Reditta komentarisali su kako vlasnik napominje da ponekad i on boravi u stanu, a javila se i devojka koja je uselila pa isti dan iselila iz tog stana jer je vlasnik došao da prespava u stanu i negodovao je što se devojka zaključala u sobi dok je spavala.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

 

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    1. april 2022 | 12:42

    Uz wc i tus kabinu gratis se dobija i vlasnik stana sto je i fakticki i prakticno 3 u 1 pa ko voli ...

  • Rastko

    1. april 2022 | 12:44

    Dobro je to sto wc nije poljski pa sranar za te pare moze moca i s.re do mile volje .

  • Killian

    1. april 2022 | 16:07

    Rastko, od 16 komentara, tvojih je 13. Idi se bre leči.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>