• 2
 ≫ 

Kraljica popa prodaje svoju famoznu vilu: Kupila je tek pre godinu dana, i to po mnogo nižoj ceni

 ≫ 

Kanadski muzičar Weeknd je prodao ovo ušuškano imanje u aprilu 2021. za 19,3 miliona dolara, a ono sada vredi mnogo više

  • 2
Madona kuca vila Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon tačno 12 meseci otkako je kupila velelepnu vilu u Los Anđelesu, kraljica popa i modna ikona osamdesetih - Madona - rešila je da je proda.

Kuću joj je prodao kanadski muzičar Weeknd, u aprilu prošle godine, i to za već dosta visoku cifru - 19,3 miliona dolara; ipak, ona sada vredi daleko više.

Amerikanka je prodaje za tačno 25,995 miliona.

Vila je smeštena u Hidden Hills-u, kalifornijskoj zajednici iz regiona San Fernando Valley (Los Anđeles). Ima čak devet spavaćih soba, i locirana je u zaštićenom području; dolazi sa novoizgrađenom teretanom i plesnim/pilates studijom.

U okviru imanja je i kuća za goste, sa dve spavaće sobe. Postoji čak 11 kupatila, kućni bioskop, soba za muzičare, prostor sa unutrašnjim/spoljašnjim barom. Takođe, kuća sadrži susedne dnevne sobe na otvorenom, a 7 spavaćih soba ima svoje kupatilo.

Primarna spavaća soba nudi dva ormara, parni tuš i kamenu kadu.

Ostale karakteristike uključuju prilaz okružen stablima masline, standardni košarkaški teren, kuhinju na otvorenom i tzv. zero-edge bazen sa slanom vodom i sa hidromasažnom kadom koji može da primi 10 ljudi.

Pre nego što je ovu imovinu prodao Madoni, Weeknd je posedovao skoro četiri godine. Kupio je 2017. godine, za 18,2 miliona dolara.

Imanje je prvi put naveo za prodaju 2020. godine, za 25 miliona dolara, a potom je spustio cenu na nešto manje od 22 miliona dolara, navodi Dirt.com. Ostaje da se vidi da li će Madoni poći za rukom da je proda po traženoj ceni.

Video: Ovo je dokument koji vam je potreban za subvencije za stan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naralija

    22. april 2022 | 18:32

    Kakvo gnezdo za bahanalije svih vrsta! Takve vile se i grade za takve stvari, za žurke tog tzv. džet-seta, koji ne preza ni od čega. Znači, Madona ju je za godinu dana apdejtovala, tako da sad vredi više. A možda je cena i u skladu s tim što je bila njena godinu dana. Dosadiće i njoj jednog dana, pa će da gleda da kupi neku manju, normalnu kuću. Shvatiće da sav taj višak prostora nema nikakvu svrhu. Sve to dođe s godinama. I ja sam nekada želela stan u centru, a sad bih radije neku vikendicu na Dunavu preko solis-a, gde mogu da živim u miru i tišini, i da tamo dočekam zrelo doba.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>