• 0

Posle 25 dugih godina, vreme je za rastanak: Zvezda prodaje svoj stan iz snova, u srcu Njujorka

Plafoni visoki tri metra naglašavaju prostor i veličinu same jedinice

  • 0
Dzenet Dzekson, Janet Jackson Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Proslavljena kantautorka i sestra pokojnog umetnika Majkla, Dženet Džekson, rešila je da proda svoj famozni stan u Njujorku, i to za "smelu" cenu: 8,9 miliona dolara.

Inače, u vremenu kada mnoge zvezde menjaju svoje domove maltene "iz godine u godinu", neverovatan je podatak da Dženet njujoršku nekretninu poseduje dve i po decenije.

Smešten nasuprot svetski poznatog Menhetna, zapanjujući penthaus sa prelepim pogledom na grad, prostire se na skoro 200 kvadratnih metara unutrašnjeg stambenog prostora, na 34 spratu kondominijumskog kompleksa One Central Park West.

Ima tri spavaće sobe, očaravajuću galeriju na samom ulazu, prostrani dnevni boravak i trpezariju otvorenog tipa, zatim prozore od poda do plafona - tako da je izuzetno svetao.

Plafoni visoki tri metra naglašavaju prostor i veličinu same jedinice.

Glavni prostor u stanu, što je verovatno spavaća soba američke zvezde, "i više je nego prikladan za slavnu ličnost tog kalibra", piše domain.com.au.

Ali, kupac ne dobija samo pogodnosti stana. Naime, One Central Park West nudi niz prednosti kao što su 24-časovne usluge konsijerža, održavanje domaćinstva, velika teretana, spa centar i bazen, poslovni centar, pa čak i usluga parkiranja.

Prema podacima Mansion Global, Dženet je stan kupila davne 1998. godine, plativši ga u to vreme 2,8 miliona dolara.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>