• 13
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U pogrešnoj grupi tražiš diplomate": Oglas za izdavanje razbesneo Beograđane, kirija 2.000 evra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudeći po objavljenim fotografijama, jasno je da je stan renoviran i da izgleda lepo, ali neki korisnici društvene mreže Fejsbuk smatraju da nije baš "luksuzan penthaus", kako ga vlasnik opisuje

  • 13
Kajmakčalanska ulica, luksuzan stan

Foto: Google Street View, Shutterstock

Na popularnoj FB stranici, posvećenoj oglasima za izdavanje stanova u Beogradu, objavljen je post koji je u trenu izazvao lavinu komentara.

Naime, naglašeno je da se luksuzna jedinica, tačnije luks penthaus, izdaje na duže staze - "po mogućstvu diplomatama". Stan se, kako piše, izdaje preko posrednika, po ceni od čak 2.000 evra mesečno.

Nalazi se u atraktivnoj beogradskoj ulici - Kajmakčalanskoj (Zvezdara), koja je blizu pijaca Đeram, Kalenić, relativno blizu Hrama Svetog Save, a nadomak Bulevara kralja Aleksandra i Gajeve, u kojoj je dosta salona i lokala.

Sudeći po objavljenim fotografijama, jasno je da je stan renoviran, dominiraju svetle boje, sa dozom retro dizajna. Da li se može smatrati luksuznim penthausom - vrlo je relativno, zavisno od toga sa čime ga poredimo, ali ono što je sigurno jeste da je njegova cena izazvala "buru" na mreži.

Takođe, korisnicima Fejsbuka je zasmetalo što vlasnik/ca stana potencira izdavanje diplomatama.

"Gospode Bože, 2.000?", glasi jedan od komentara, a evo još zanimljivih:

"Pa gde nađe nama sirotinji ovo da izdaješ. Bolje stavi na Forbsovu listu";

"Opušteno, sve diplomate imaju Fejs, ovde ih sigurno nalaziš";

"Stan je lep i vredi, ne baš 2.000, ali dobro. Ali si malo promašila i grupu gde objavljuješ (jedino ako se hvališ). Pa gde diplomata da traži stan u grupi".

"Malopre sam video 11 diplomata ušlo u grupu. Traže stan do 3.500 evra sa troškovima".

Luksuzni stan

Foto: Shutterstock

Premda se dosta njih našalilo na račun ove objave, bilo je i onih ljutih, koji su ostavili komentar "sram te bilo" ili "šta je tu luksuz, možda bide?".

Cene nekretnina u Beogradu definitivno su otišle u nebesa, u svim pravcima, a posebno Rusi sada ne pitaju za cenu. Pišite nam u komentarima kakva su vaša iskustva. Takođe, izdvojite malo vremena da popunite našu anketu.

Da li vam je stanodavac podigao cenu kirije u poslednje vreme?

Glasajte

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    3. avgust 2022 | 09:07

    Kajmakčalanska je atraktivna ulica isto koliko je atraktivna riba Ruška Jakić a Gajeva ulica ima 63 metra. Možete misliti koliko salona i lokala stane u 63 metra.

  • Ime

    3. avgust 2022 | 09:14

    Njegov stan i njegovo pravo koliku ce da trazi cenu

  • Vitez Koja

    3. avgust 2022 | 10:39

    Ne bih živeo na Vračaru, ni za 100 eura mesečno.Gužva, buka, pseći izmeti na svakom koraku, nema trotoara, skoro da nema zelenila, parkova, ako ideš ka gradu(Trg ili Kalemegdan) treba ti kolima isto koliko i sa B.Brda, uglavnom su došli skorojevići tu da žive iz svih krajeva regiona, nema parkinga, osim ako nemaš puno love pa si i za garažu(odnosno mesto) dao koliko i za neki stan na periferiji, a ako imaš pare koji ćeš na Vračaru, kada ima puno lepših mesta za život u BG-u.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>