• 0

Veliko interesovanje za stanove u kompleksima Galens Investa

Prodajne dane posetilo više od 150 zainteresovanih

  • 0
Prodajni dani Galens Invest

Foto: Galens Invest

Prodajni dani kompanije Galens Invest održani su u petak 16. i u subotu 17. septembra, u Pupinovoj palati u Novom Sadu. Ovaj događaj je okupio više od 150 posetilaca, koji su došli da se informišu o najnovijim projektima ove kompanije, iskoriste posebne pogodnosti i pronađu savršen stambeni prostor na nekoj od atraktivnih lokacija.

Kompanija Galens Invest važi za lidera na domaćem investiciono- građevinskom tržištu i trenutno broji oko 60 uspešno realizovanih projekata, a cilj održavanja prodajnih dana bilo je predstavljanje najnovijih projekata. Stručan i iskusan prodajni tim održao je prezentaciju novih objekata u Novom Sadu i na Zlatiboru. Posetioci su imali priliku da čuju značajne pojedinosti za svaki objekat: spratnost, strukturu i orijentaciju stambenog ili poslovnog prostora, informacije o sadržajima i materijalizaciji. Detaljno je predstavljeno nekoliko objekata, kao i uslovi za mogućnost kupovine.

Nakon prezentacije, svi zainteresovani su imali priliku da postave pitanja predavaču i da dobiju transparentne odgovore na svaku nedoumicu. Događaj je završen individualnim sastancima sa članovima prodajnog tima, koji su se ljubazno i strpljivo posvetili svakom pojedincu, ličnim pitanjima, sugestijama i zahtevima.

Kao investitor koji vodi računa o svojim klijentima, Galens Invest je za sve posetioce prodajnih dana pripremio specijalne popuste za kupovinu nekretnina u predstavljenim kompleksima. Veliko poverenje koje ova kompanija ima među sugrađanima dokazano je ogromnim interesovanjem za prodajne dane i činjenicom da je mogućnost prijavljivanja, zbog popunjenosti kapaciteta, morala da bude ukinuta nekoliko dana pred sam događaj.

Iz kompanije najavljuju da će organizacija ovakvih događaja postati praksa i da će svaki naredni projekat biti ispraćen prodajnim danima, čiji će posetioci svaki put ostvarivati posebne pogodnosti i imati priliku da dođu do relevantnih informacija, direktno od investitora.

Galens Invest se zahvaljuje svima koji su prepoznali kvalitet i pouzdanost kompanije koja uspešno posluje gotovo dve decenije, uz konstantan rast broja projekata, razvoj stručnog kadra i mehanizacije i širenje poslovanja u čitavom regionu.

Ukoliko niste bili u prilici da posetite prodajne dane, a zainteresovani ste za kupovinu nekretnine u nekom od aktuelnih objekata, stručan i ljubazan prodajni tim kompanije Galens Invest je spreman da Vam da odgovore na sva pitanja. Pozovite: +381 64 895 57 05 ili +381 64 649 58 95.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>