• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju vikendice pored Save i Dunava: Jedna samo 5.600 evra, druga kuća na sprat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teše podaci da je primetan pad tražnje od strane kupaca i zakupaca

  • 4

U susret letu pojedini već rezervišu odmore, a ima i onih koji žele da kupe nešto samo za sebe i da im to bude dugoročna investicija. Uz to, svi se nadamo i stabilizaciji cena na tržištu nekretnina, a teše podaci da je primetan pad tražnje od strane kupaca i zakupaca.

Ekonomisti će vam reći da nikad nije pravo vreme da čekate da uložite svoj novac, odnosno, za one koji imaju plan, treba da ga realizuju odmah.

Za one koji bi malo da pobegnu u prirodu i van gradske vreve, pronašli smo nekoliko vikendica koje su prava poslastica. Nalaze se uglavnom pored reke, što je spas za letnje vrućine. A ono što će se posebeno dopasti potencijalnim kupcima je cena - nije ogromna.

Vikendica na Savi u kojoj je, kako je vlasnik napisao, sve legalno, košta 5.600 evra. Napominje se da nema struje i vode ali da može da se postavi solarni panel što je sada veoma aktuelno - uštedećete struju, a bićete i društveno odgovorniji.

Druga je sojenica na Dunavu, u Ritopeku. Ima sve papire od 1973. godine. I ovde se ističe postavka solarnih panela. Vlasnik nudi ovaj objekat i u zamenu za automobil. Cena za keš je 12.000 evra.

Privukla nam je pažnju i vikendica u Krčedinu. Nalazi se na vencu sa pogledom na Dunav, Banat i Bačku. Prodaje se kompletno nameštena sa svom mehanizacijom i alatom za održavanje. Košta 42.000 evra.

Sličnih ima mnogo u Srbiji. Tako, porodična blizu jezera Rovni prodaje se za 25.000 evra. Ova kuća od 90m2 ima tri sprata - suteren, prizemlje i sprat - što pruža izvanredan komfor za odmor, kao i mogućnosti osposobljavanja za trajnji boravak.

(Telegraf Biznis)

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa "divljaju"?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>