• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek prodaje raj u turističkom biseru Srbije: Kuća, bazen, sauna i još mnogo toga kraj Mionice za 70.000 evra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova kuća udaljena je od Novog Beograda 80 kilometara, ali su joj prirodne lepote mnogo bliže: Divčibare su udaljene 33 kilometra, a  bazeni banje Vrujci su na samo 12 kilometara

  • 1

Dosta vam je života u gradskoj vrevi? Želite da se osamite, a da ne budete vuk samotnjak? Da živite u zdravom okruženju, ali da vam urbana sredina bude u taman dovoljnoj blizini? Imamo rešenje za vas! Istina, mnogo puta smo pisali o luksuznim a povoljnim kućama, ali, ovo je nešto posebno!

Predstavljamo vam renoviranu prizemnu trosobnu kuću površine 109 kvadratnih metara, koju prati plac od 17 ari, a nalazi se u selu Vrtiglav, nadomak Valjevske Mionice, na odličnoj lokaciji.

Od Novog Beograda deli je 80 kilometara, ali su joj prirodne lepote mnogo bliže: Divčibare su udaljene 33 kilometra, a  bazeni banje Vrujci su na samo 12 kilometara od ove kuće.

Doduše, možda vam banja Vrujci i nije toliko potrebna jer ova potpuno renovirana kuća ima svoj bazen površine 24 kvadratna metra, saunu, veliku zatvorenu garažu, podrum, terasu, dve spavaće i jednu dnevnu sobu, kuhinju, lepo ograđen i negovan plac, trofaznu struju, vodu. Na samom placu nalaze se i pomoćni objekti, uveden je i telefon, internet...

Ova kuća nije uknjižena kao vikendica, već kao stambena kuća i prodaje je vlasnik po ceni od 70.000 evra.

Nego, šta vi više volite? Bazen ili saunu? Pišite nam u komentarima! 

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>