• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitno prodaju kuću sa slike budzašto: Nadomak Novog Sada, podeljena na 3 stana, idealna za razvijanje biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cena je i više nego povoljna

  • 4
7 kreveta 3 kupatila kuca Foto: facebook.com/commerce

Prigradsko naselje uz Dunav, nadomak Novog Sada, mnogi najčešće povezuju sa jednom od najposećenijih manifestacija - Futoškom kupusijadom. Ipak, malo ko zna da ovo naselje može da se pohvali bogatom istorijom, činjenicom da je svojevremeno Futog bio najvažniji trgovački centar Evrope, te da je jedno od najstarijih naselja na ovom podneblju. Gotovo strarije i od samog Novog Sada…

Upravo u mirnoj Romanijskoj ulici u Futogu, prodaje se kuća sa tri zasebna stana, ukupne površine 230 kvadratnih metara. Ova nekretnina prodaje se po hitnoj ceni od 127.310 evra, i delimično je uknjižena, odnosno sa 125 kvadratnih metara upisanih u katastar. Na parceli površine 520 kvadratnih metara, nalazi se i velika garaža od 60 kvadratnih metara, dok je front placa širine 16 metara, što dodatno povećava atraktivnost ove ponude.

Prizemlje kuće čini četvorosoban stan sa kupatilom i terasom koja gleda na dvorište, što se navodi kao idealan prostor za porodice koje žele komfor i privatnost. Na prvom spratu nalazi se još jedan četvorosoban stan, opremljen kupatilom i prostranom terasom od 60 kvadratnih metara, koja pruža pogled na ulicu. Stan u potkrovlju je jednoiposoban i trenutno se nalazi u sivoj fazi, što omogućava budućim vlasnicima da ga urede prema svojim željama.

Kuća zahteva određena ulaganja, ali s obzirom na hitnost prodaje, cena od 554 evra po kvadratnom metru čini ovu nekretninu izuzetno povoljnom prilikom, sudeći po komentarima ispod oglasa.

Šta videti u Futogu?

Pored brojnih znamenitosti, Futožani najčešće posećuju divlju plažu Vok na Dunavu. Plaža je neuređena, ali vrlo prijatna, bez gužve i buke. Duž plaže se pruža drveće, koje stvara prirodan hlad.

Što se tiče ostalih potreba, jedan od najlepših gradova Srbije, Novi Sad nalazi se svega nešto više od sat vremena od Futoga, što je samo dodatan bonus.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. avgust 2024 | 06:31

    Kako je mogao pisati neko u objasnjenju da je Futog sat vremena od Novog Sada teska glupost jer je 15min upaljen.

  • Gari

    21. avgust 2024 | 18:30

    Sat vremena ako se kotrljaš na kupusu do NS.

  • Soko

    21. avgust 2024 | 17:41

    Ko ima toliko para sigurno neće uložiti u tu nekretninu sa tako malom površinom placa.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>