Pomama mladih za poslove u kafićima: Uz bakšiš zarade skoro duplu platu, poljoprivreda ih ne zanima
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Zuga
Tesko je reci sta je tesko a sta lako. Zato nemojmo praviti kvalifikaciju izmedu pislova. Nasi u zapadnim zemljama ne libe se da rade bilo koji posao ali ima satnicu od 8-12 evra zavisi od posrednika. Zato kad kazu 3000 din dnevnica nema prijavljenih. Ta dnevnica je od ujutro 6-19 cas. a imas sat sat ipo odmora. Tu nemas ni radni staz ni zdravstveno osiguranje ni zastitu od ujeda nekog insekta ili gmizavca. Cuvena poema " ostajte ovde gorki su tamo zalogaji hleba... A sad ne ostajte ovde gorki su ovde zalogaji hleba.........
ns
Pitajte koliko 'gazde' plaćaju dnevnice:800-1200..
Racki
Bolje da gleda žemsku neku nego malinu i krompir ...za istu lovu