"Više pečuraka nego mesa, plastični tanjir i malo pirinča": Da li kineska hrana treba da košta 650 dinara?!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Kuvar
Samo da znate sta jedete u restoranu nebi nikad otišli u njega.. Svaka čast izuzecima od restorana ali na 100 restorana 10 ima ok hranu.. Ovi ostali ne pitajte...
Bane
650 dinara dobro jelu u dobrom restoranu? Cime se drogira gospodja?
Kizami022
Obišao sam bar top 100 Beogradskih restorana što hotelskih što iznad proseka. Došlo je vreme, ali 100% to tvrdim da dok ne platiš momački ne možeš ni očekivati dobru hranu sa ukusom i mirisom, svežu i generalno top higijenu. I tu čak ima minusa da obrok košta po 4-5-6 hiljada i opet ima trivijalnih minusa... nema pravila više...