"Više pečuraka nego mesa, plastični tanjir i malo pirinča": Da li kineska hrana treba da košta 650 dinara?!

Naša čitateljka je za dve, kako kaže, "solidne" porcije azijske hrane dala 1.300 dinara

Komentari

  • Kuvar

    20. avgust 2022 | 19:13

    Samo da znate sta jedete u restoranu nebi nikad otišli u njega.. Svaka čast izuzecima od restorana ali na 100 restorana 10 ima ok hranu.. Ovi ostali ne pitajte...

  • Bane

    20. avgust 2022 | 16:46

    650 dinara dobro jelu u dobrom restoranu? Cime se drogira gospodja?

  • Kizami022

    20. avgust 2022 | 16:42

    Obišao sam bar top 100 Beogradskih restorana što hotelskih što iznad proseka. Došlo je vreme, ali 100% to tvrdim da dok ne platiš momački ne možeš ni očekivati dobru hranu sa ukusom i mirisom, svežu i generalno top higijenu. I tu čak ima minusa da obrok košta po 4-5-6 hiljada i opet ima trivijalnih minusa... nema pravila više...

  • Mili

    20. avgust 2022 | 16:36

    To nije skupo a ja sam penzioner. I mislim da nigde u gradu dvoje ne mogu da ručaju za 1300 dinara.

  • Kika

    20. avgust 2022 | 15:15

    Kome je skupo neka jede kuci, sto se kineske hrane tice, pa zdravoje su ti te pecurke nego meso. Ako ti je do mesa kupi pljeskavicu, jeftina je.

  • Neko

    20. avgust 2022 | 14:44

    Godinama ne jedem u restoranima a kad moram da odem na neko veselje samo hranu razmažem po tanjiru da izgleda da sam kao jela čisto da ne uvredim domaćine.Jedem isključivo kod kuće hranu koju sama spremim jer sam toliko postala gadljiva posle ručka u jednom prestižnom prestoničkom restoranu da više nikad nisam ušla u isti a ni u bilo koji drugi.Razloge vam ne bih navela jer je to slučaj svih restorana a o tome ljudi ne razmišljaju. Još veće gađenje sam doživela u jednom tržnom centru u restoranu brze hrane.Od tada jedem samo kod kuće i kod kumova na slavi.

    • 20. avgust 2022 | 16:42

      Kizami022

      @Neko

      Ponekad pomislim za za većinu restorana ispod proseka kao da prave hranu da žele da nas oteraju da više ne dodjemo :)

  • Danka

    20. avgust 2022 | 14:16

    Zaobilazite ih, šta drugo reći?

  • nest

    20. avgust 2022 | 13:55

    Kakvi trollovi... cuj 650 dinara u restoranu... da cedjeni sok...

  • Nox

    20. avgust 2022 | 13:43

    Samo jedem viršle a imam 75 godina.. Ceo život ih jedem.. Obozavamih..

    • 20. avgust 2022 | 16:17

      Rade

      @Nox

      Eto a tu ima samo 5% mesa ostalo bolje da neznaš šta ima veruj mi!!! 🤔

    • 20. avgust 2022 | 16:31

      Kizami022

      @Nox

      Ne daj se...

    • 20. avgust 2022 | 19:10

      Nox

      @Nox

      Ja mislim da su viršle najzdravije jelo... Puno soje i brasna i malo mesa.. A ima o one sa 90% mesa.ali su preskupe..

  • Moma

    20. avgust 2022 | 13:40

    Ja samo jedem kinesku hranu..

    • 20. avgust 2022 | 18:24

      E.T.

      @Moma

      Zato ima sve manje kučića i macaka u gradu,sve si smazao u slast

  • zubac

    20. avgust 2022 | 13:37

    Tema je da li je skupa kineska hrana kao i ostala u trznim centrima, a ovde pola komentara kako treba da kuva sama tu hranu, ili da ne treba da kupuje ako je skupa. Da li je narod toliko glup pa ne razumije temu teksta, ili jednostavno nisu procitali tekst?

    • 20. avgust 2022 | 17:05

      Japanac

      @zubac

      Ma de je skupa. Porcija od 600 din jedem je iz dva puta. Mnogo jaka hrana

  • Ana56

    20. avgust 2022 | 13:10

    Kineska ili bilo koja druga brza hrana je moj izbor ako sam ceo dan u gradu, nemam vremena da odem do kuce (gde uglavnom me ceka spremno jelo!)! Ipak,zena je 100 posto u pravu, cene su im preterano visoke, a tek ako uzmete neko bezalkoholno pice ili kiselu vodu, to je tek strasno. Muz i ja pre neki dan u Galeriji uzeli jedan Giros obrok ,za oboje, kao nismo mnogo gladni, 695 dinara, uz jedno malo pivo 0.3 l i jedna konzerva Coca Cole racun je bio 1150 dinara. Necemo skoro opet tamo. S druge strane npr.kod Gradimira na Vracaru 2 dnevna obroka sa salatom,hlebom i 0.7 l kisele vode cena je cca 1400 dinara. Uvek bih pre tamo jela, ali zbog obaveza moramo ponekad i na drugo mesto da odemo

  • Mile

    20. avgust 2022 | 12:07

    Ako je previše neka kuvaju sami. Takodje neka zakupe restoran i pokažu kako se vodi posao.

  • Zoran

    20. avgust 2022 | 10:03

    Domaćice zasučite rukave i spremajte jela kod kuće, a ne da non stop držite mobilni u rukama i visite na društvenim mrežama pa su vam vrhunac kulinarskih umeća pržena jaja.

    • 20. avgust 2022 | 11:13

      Ja

      @Zoran

      Pitanje: Pišite nam da li se vi hranite u lokalim u tržnim centrima i smatrate li da su ta jela precenjena? Glup odgovor koji nema veze sa pitanjem, pogledaj iznad.

    • 20. avgust 2022 | 16:15

      Rade

      @Zoran

      BRAVO!!! 👍

    • 20. avgust 2022 | 18:28

      E.T.

      @Zoran

      Zorane ne zaboravi veceras sudove da operes,tepih da usisas,djubre da izbacis i Lunju da prošetas,voli te mama.

  • Pera

    20. avgust 2022 | 10:01

    Lepo je rekla - niko je ne tera. Ja sam od korone počeo da sadim svoju baštu, ničija livada na obodu grada, zarasla, jedan deo sam sredio, posadio grašak, boraniju/pasulj, krompir, tikvice... Sakupilo se. Em rekreacija, em manje gledam tv, em korisno. Dve godine komšije mi se smejale, od ove evo još dva stana isto. Tikvice rodile ludački, podelili starijim komšijama. Direktna ušteda na hrani svih nas preko 500 evra godišnje. Više me lokalni nakupac ne vidi, šta zafali, kupim u marketu. 500 evra dodato za bolje more.

  • Tara

    20. avgust 2022 | 10:00

    Spremajte sami kineska hrana nije teska za pravljenje vrlo jednostavno moze za te pare da napravi da jedu tri dana a posle kukau kako je hrana po retoranima skupa kupi i napravi sama

    • 20. avgust 2022 | 17:15

      Ana

      @Tara

      Neki od nas ne stizu, ako npr jedan dan moram ceo da provedem u gradu zbog posla. Ne treba da me mrzite zbog toga sto zelim da pojedem nesto ok tada, ne volim pljeskavice i hamburgere, kinezi su mi uvek dobra opcija.

  • 9N60P

    20. avgust 2022 | 09:54

    Dok je ovaca bice i vune...

    • 20. avgust 2022 | 16:44

      Kizami022

      @9N60P

      Jest vala, jagnje je jagnje... Treba bataliti kineze i tržnjake!

  • kuvarica

    20. avgust 2022 | 09:50

    Pa spremajte sami 🤷‍♀️Za te pare mogli ste da kupite sve potrebne sastojke i napravite obrok za 10 ljudi !Internet je pun recepata,nemorate stalno visiti na fejsu🙄

    • 20. avgust 2022 | 17:45

      Xy

      @kuvarica

      Jadna je ta hrana, a ti još jadnija kuvarica, kad ti za 1300 din možeš da nahraniš desetoro ljudi.

  • Vitez Koja

    20. avgust 2022 | 09:43

    Pogledajte koliko košta mek.Cene su im takve da za te pare možete da sednete u restoran i kao čovek da jedete,naravno i mnogo kvalitetnije.To što oni imaju velike gubitke zbog sankcija koje su uveli, pa sada peglaju preko nenormalnih poskupljenja, barem što se mene tiče neće videti više.

  • Vu

    20. avgust 2022 | 09:38

    Novi Sad tržni centar Big krempita 7x8x5 cm 300 dinara. Isto tako i ketering kuhinje što prodaju na sto grama, ako hoćeš da se najedeš platiš kao da te služilo tri konobara.

  • Hogar

    20. avgust 2022 | 09:14

    SVAKI DANAS HOCE DA NA BRZINU ZARADI DOBRE PARE...CENE SU POLETELE U NEBO NE SAMO HRANE NEGO SVEGA MISLIM DA CE LJUDI.MANJE JESTI PO TIM I SLICNIM MESTIMA JER PROSTO NIJE ISPLATIVO...DOSLO JE VREME JEFI KUCI I.PONESI OD KUCE..

  • David

    20. avgust 2022 | 09:11

    A. Sta. Je. Jeftino

  • Neko

    20. avgust 2022 | 09:10

    A li italijanske paste gde ima još manje mesa trebaju toliko da koštaju?!

    • 20. avgust 2022 | 10:49

      Nano mozak

      @Neko

      Paste i kineska hrana (pa i svi restorani, kafici i klubovi) su jedne od najvecih prevara na planeti. Sva hrana se reciklira, drzi zamrznuta ili priprema iz konzervi. Mene restorani vide par puta godisnje, a kinesku hranu sam spremam. Za dobru kinesku hranu je potreban MSG aditiv (sadrzi je nasa vegeta), solidan soja sos i neki slatko ljuti sos. Nista bolje oni lopovi u udzericama nece napraviti, a sve sto vam treba za 10 porcija mozete da kupite za 1200din.