Samo da znate sta jedete u restoranu nebi nikad otišli u njega.. Svaka čast izuzecima od restorana ali na 100 restorana 10 ima ok hranu.. Ovi ostali ne pitajte...
Obišao sam bar top 100 Beogradskih restorana što hotelskih što iznad proseka. Došlo je vreme, ali 100% to tvrdim da dok ne platiš momački ne možeš ni očekivati dobru hranu sa ukusom i mirisom, svežu i generalno top higijenu. I tu čak ima minusa da obrok košta po 4-5-6 hiljada i opet ima trivijalnih minusa... nema pravila više...
Godinama ne jedem u restoranima a kad moram da odem na neko veselje samo hranu razmažem po tanjiru da izgleda da sam kao jela čisto da ne uvredim domaćine.Jedem isključivo kod kuće hranu koju sama spremim jer sam toliko postala gadljiva posle ručka u jednom prestižnom prestoničkom restoranu da više nikad nisam ušla u isti a ni u bilo koji drugi.Razloge vam ne bih navela jer je to slučaj svih restorana a o tome ljudi ne razmišljaju. Još veće gađenje sam doživela u jednom tržnom centru u restoranu brze hrane.Od tada jedem samo kod kuće i kod kumova na slavi.
Tema je da li je skupa kineska hrana kao i ostala u trznim centrima, a ovde pola komentara kako treba da kuva sama tu hranu, ili da ne treba da kupuje ako je skupa. Da li je narod toliko glup pa ne razumije temu teksta, ili jednostavno nisu procitali tekst?
Kineska ili bilo koja druga brza hrana je moj izbor ako sam ceo dan u gradu, nemam vremena da odem do kuce (gde uglavnom me ceka spremno jelo!)! Ipak,zena je 100 posto u pravu, cene su im preterano visoke, a tek ako uzmete neko bezalkoholno pice ili kiselu vodu, to je tek strasno. Muz i ja pre neki dan u Galeriji uzeli jedan Giros obrok ,za oboje, kao nismo mnogo gladni, 695 dinara, uz jedno malo pivo 0.3 l i jedna konzerva Coca Cole racun je bio 1150 dinara. Necemo skoro opet tamo. S druge strane npr.kod Gradimira na Vracaru 2 dnevna obroka sa salatom,hlebom i 0.7 l kisele vode cena je cca 1400 dinara. Uvek bih pre tamo jela, ali zbog obaveza moramo ponekad i na drugo mesto da odemo
Domaćice zasučite rukave i spremajte jela kod kuće, a ne da non stop držite mobilni u rukama i visite na društvenim mrežama pa su vam vrhunac kulinarskih umeća pržena jaja.
Pitanje:
Pišite nam da li se vi hranite u lokalim u tržnim centrima i smatrate li da su ta jela precenjena?
Glup odgovor koji nema veze sa pitanjem, pogledaj iznad.
Lepo je rekla - niko je ne tera. Ja sam od korone počeo da sadim svoju baštu, ničija livada na obodu grada, zarasla, jedan deo sam sredio, posadio grašak, boraniju/pasulj, krompir, tikvice... Sakupilo se. Em rekreacija, em manje gledam tv, em korisno. Dve godine komšije mi se smejale, od ove evo još dva stana isto. Tikvice rodile ludački, podelili starijim komšijama. Direktna ušteda na hrani svih nas preko 500 evra godišnje. Više me lokalni nakupac ne vidi, šta zafali, kupim u marketu. 500 evra dodato za bolje more.
Spremajte sami kineska hrana nije teska za pravljenje vrlo jednostavno moze za te pare da napravi da jedu tri dana a posle kukau kako je hrana po retoranima skupa kupi i napravi sama
Neki od nas ne stizu, ako npr jedan dan moram ceo da provedem u gradu zbog posla. Ne treba da me mrzite zbog toga sto zelim da pojedem nesto ok tada, ne volim pljeskavice i hamburgere, kinezi su mi uvek dobra opcija.
Pa spremajte sami 🤷♀️Za te pare mogli ste da kupite sve potrebne sastojke i napravite obrok za 10 ljudi !Internet je pun recepata,nemorate stalno visiti na fejsu🙄
Pogledajte koliko košta mek.Cene su im takve da za te pare možete da sednete u restoran i kao čovek da jedete,naravno i mnogo kvalitetnije.To što oni imaju velike gubitke zbog sankcija koje su uveli, pa sada peglaju preko nenormalnih poskupljenja, barem što se mene tiče neće videti više.
Novi Sad tržni centar Big krempita 7x8x5 cm 300 dinara. Isto tako i ketering kuhinje što prodaju na sto grama, ako hoćeš da se najedeš platiš kao da te služilo tri konobara.
SVAKI DANAS HOCE DA NA BRZINU ZARADI DOBRE PARE...CENE SU POLETELE U NEBO NE SAMO HRANE NEGO SVEGA MISLIM DA CE LJUDI.MANJE JESTI PO TIM I SLICNIM MESTIMA JER PROSTO NIJE ISPLATIVO...DOSLO JE VREME JEFI KUCI I.PONESI OD KUCE..
Paste i kineska hrana (pa i svi restorani, kafici i klubovi) su jedne od najvecih prevara na planeti. Sva hrana se reciklira, drzi zamrznuta ili priprema iz konzervi. Mene restorani vide par puta godisnje, a kinesku hranu sam spremam. Za dobru kinesku hranu je potreban MSG aditiv (sadrzi je nasa vegeta), solidan soja sos i neki slatko ljuti sos. Nista bolje oni lopovi u udzericama nece napraviti, a sve sto vam treba za 10 porcija mozete da kupite za 1200din.
Kuvar
Samo da znate sta jedete u restoranu nebi nikad otišli u njega.. Svaka čast izuzecima od restorana ali na 100 restorana 10 ima ok hranu.. Ovi ostali ne pitajte...
Podelite komentar
Bane
650 dinara dobro jelu u dobrom restoranu? Cime se drogira gospodja?
Podelite komentar
Kizami022
Obišao sam bar top 100 Beogradskih restorana što hotelskih što iznad proseka. Došlo je vreme, ali 100% to tvrdim da dok ne platiš momački ne možeš ni očekivati dobru hranu sa ukusom i mirisom, svežu i generalno top higijenu. I tu čak ima minusa da obrok košta po 4-5-6 hiljada i opet ima trivijalnih minusa... nema pravila više...
Podelite komentar
Mili
To nije skupo a ja sam penzioner. I mislim da nigde u gradu dvoje ne mogu da ručaju za 1300 dinara.
Podelite komentar
Kika
Kome je skupo neka jede kuci, sto se kineske hrane tice, pa zdravoje su ti te pecurke nego meso. Ako ti je do mesa kupi pljeskavicu, jeftina je.
Podelite komentar
Dex
@Kika
Gurmansku
Podelite komentar
Neko
Godinama ne jedem u restoranima a kad moram da odem na neko veselje samo hranu razmažem po tanjiru da izgleda da sam kao jela čisto da ne uvredim domaćine.Jedem isključivo kod kuće hranu koju sama spremim jer sam toliko postala gadljiva posle ručka u jednom prestižnom prestoničkom restoranu da više nikad nisam ušla u isti a ni u bilo koji drugi.Razloge vam ne bih navela jer je to slučaj svih restorana a o tome ljudi ne razmišljaju. Još veće gađenje sam doživela u jednom tržnom centru u restoranu brze hrane.Od tada jedem samo kod kuće i kod kumova na slavi.
Podelite komentar
Kizami022
@Neko
Ponekad pomislim za za većinu restorana ispod proseka kao da prave hranu da žele da nas oteraju da više ne dodjemo :)
Podelite komentar
Danka
Zaobilazite ih, šta drugo reći?
Podelite komentar
nest
Kakvi trollovi... cuj 650 dinara u restoranu... da cedjeni sok...
Podelite komentar
Dex
@nest
Nije restoran. Brza hrana, jeli u Tc.
Podelite komentar
Nox
Samo jedem viršle a imam 75 godina.. Ceo život ih jedem.. Obozavamih..
Podelite komentar
Rade
@Nox
Eto a tu ima samo 5% mesa ostalo bolje da neznaš šta ima veruj mi!!! 🤔
Podelite komentar
Kizami022
@Nox
Ne daj se...
Podelite komentar
Nox
@Nox
Ja mislim da su viršle najzdravije jelo... Puno soje i brasna i malo mesa.. A ima o one sa 90% mesa.ali su preskupe..
Podelite komentar
Moma
Ja samo jedem kinesku hranu..
Podelite komentar
E.T.
@Moma
Zato ima sve manje kučića i macaka u gradu,sve si smazao u slast
Podelite komentar
zubac
Tema je da li je skupa kineska hrana kao i ostala u trznim centrima, a ovde pola komentara kako treba da kuva sama tu hranu, ili da ne treba da kupuje ako je skupa. Da li je narod toliko glup pa ne razumije temu teksta, ili jednostavno nisu procitali tekst?
Podelite komentar
Japanac
@zubac
Ma de je skupa. Porcija od 600 din jedem je iz dva puta. Mnogo jaka hrana
Podelite komentar
Ana56
Kineska ili bilo koja druga brza hrana je moj izbor ako sam ceo dan u gradu, nemam vremena da odem do kuce (gde uglavnom me ceka spremno jelo!)! Ipak,zena je 100 posto u pravu, cene su im preterano visoke, a tek ako uzmete neko bezalkoholno pice ili kiselu vodu, to je tek strasno. Muz i ja pre neki dan u Galeriji uzeli jedan Giros obrok ,za oboje, kao nismo mnogo gladni, 695 dinara, uz jedno malo pivo 0.3 l i jedna konzerva Coca Cole racun je bio 1150 dinara. Necemo skoro opet tamo. S druge strane npr.kod Gradimira na Vracaru 2 dnevna obroka sa salatom,hlebom i 0.7 l kisele vode cena je cca 1400 dinara. Uvek bih pre tamo jela, ali zbog obaveza moramo ponekad i na drugo mesto da odemo
Podelite komentar
Mile
Ako je previše neka kuvaju sami. Takodje neka zakupe restoran i pokažu kako se vodi posao.
Podelite komentar
Zoran
Domaćice zasučite rukave i spremajte jela kod kuće, a ne da non stop držite mobilni u rukama i visite na društvenim mrežama pa su vam vrhunac kulinarskih umeća pržena jaja.
Podelite komentar
Ja
@Zoran
Pitanje: Pišite nam da li se vi hranite u lokalim u tržnim centrima i smatrate li da su ta jela precenjena? Glup odgovor koji nema veze sa pitanjem, pogledaj iznad.
Podelite komentar
Rade
@Zoran
BRAVO!!! 👍
Podelite komentar
E.T.
@Zoran
Zorane ne zaboravi veceras sudove da operes,tepih da usisas,djubre da izbacis i Lunju da prošetas,voli te mama.
Podelite komentar
Pera
Lepo je rekla - niko je ne tera. Ja sam od korone počeo da sadim svoju baštu, ničija livada na obodu grada, zarasla, jedan deo sam sredio, posadio grašak, boraniju/pasulj, krompir, tikvice... Sakupilo se. Em rekreacija, em manje gledam tv, em korisno. Dve godine komšije mi se smejale, od ove evo još dva stana isto. Tikvice rodile ludački, podelili starijim komšijama. Direktna ušteda na hrani svih nas preko 500 evra godišnje. Više me lokalni nakupac ne vidi, šta zafali, kupim u marketu. 500 evra dodato za bolje more.
Podelite komentar
Tara
Spremajte sami kineska hrana nije teska za pravljenje vrlo jednostavno moze za te pare da napravi da jedu tri dana a posle kukau kako je hrana po retoranima skupa kupi i napravi sama
Podelite komentar
Ana
@Tara
Neki od nas ne stizu, ako npr jedan dan moram ceo da provedem u gradu zbog posla. Ne treba da me mrzite zbog toga sto zelim da pojedem nesto ok tada, ne volim pljeskavice i hamburgere, kinezi su mi uvek dobra opcija.
Podelite komentar
9N60P
Dok je ovaca bice i vune...
Podelite komentar
Kizami022
@9N60P
Jest vala, jagnje je jagnje... Treba bataliti kineze i tržnjake!
Podelite komentar
kuvarica
Pa spremajte sami 🤷♀️Za te pare mogli ste da kupite sve potrebne sastojke i napravite obrok za 10 ljudi !Internet je pun recepata,nemorate stalno visiti na fejsu🙄
Podelite komentar
Xy
@kuvarica
Jadna je ta hrana, a ti još jadnija kuvarica, kad ti za 1300 din možeš da nahraniš desetoro ljudi.
Podelite komentar
Vitez Koja
Pogledajte koliko košta mek.Cene su im takve da za te pare možete da sednete u restoran i kao čovek da jedete,naravno i mnogo kvalitetnije.To što oni imaju velike gubitke zbog sankcija koje su uveli, pa sada peglaju preko nenormalnih poskupljenja, barem što se mene tiče neće videti više.
Podelite komentar
Bane
@Vitez Koja
Ja mek ne bi ni macki dao,ni tudjoj
Podelite komentar
Kika
@Vitez Koja
Najveci otrov od hrane je u Meku.
Podelite komentar
Vu
Novi Sad tržni centar Big krempita 7x8x5 cm 300 dinara. Isto tako i ketering kuhinje što prodaju na sto grama, ako hoćeš da se najedeš platiš kao da te služilo tri konobara.
Podelite komentar
Hogar
SVAKI DANAS HOCE DA NA BRZINU ZARADI DOBRE PARE...CENE SU POLETELE U NEBO NE SAMO HRANE NEGO SVEGA MISLIM DA CE LJUDI.MANJE JESTI PO TIM I SLICNIM MESTIMA JER PROSTO NIJE ISPLATIVO...DOSLO JE VREME JEFI KUCI I.PONESI OD KUCE..
Podelite komentar
David
A. Sta. Je. Jeftino
Podelite komentar
Neko
A li italijanske paste gde ima još manje mesa trebaju toliko da koštaju?!
Podelite komentar
Nano mozak
@Neko
Paste i kineska hrana (pa i svi restorani, kafici i klubovi) su jedne od najvecih prevara na planeti. Sva hrana se reciklira, drzi zamrznuta ili priprema iz konzervi. Mene restorani vide par puta godisnje, a kinesku hranu sam spremam. Za dobru kinesku hranu je potreban MSG aditiv (sadrzi je nasa vegeta), solidan soja sos i neki slatko ljuti sos. Nista bolje oni lopovi u udzericama nece napraviti, a sve sto vam treba za 10 porcija mozete da kupite za 1200din.
Podelite komentar