• 4

Ovome se nije nadao: Naručio hamburger iz Meka, pogledajte šta je dobio

Kada je isporuka stigla – u paketu nije bilo ništa osim praznog omota

  • 4
mek, hamburger Foto: Shutterstock

Jedan čovek iz Teksasa je ostao "vidno zatečen", nakon što je dobio prazan omot od MekdonaldsaAli, kako se to desilo? Tako što "ništa nij naručio".

Naime, Rob DenBlejker, poreklom iz Kanade, odlučio je da svoju nedelju začini jednim eksperimentom, i to "uz pomoć" američkog giganta brze hrane.

Koristeći Doordash – aplikaciju sličnu Deliveroo i UberEats – Rob je pregledao različite artikle (obroke) u ponudi, a na kraju se odlučio za čizburger od 1,89 dolara.

Ali, evo u čemu je caka: birajući sastojke, izbacio je senf, kečap, luk, kisele krastavčiće, sir, meso, lepinju i so. Zatim je otišao na Tviter, da zajedno sa svojim hiljadama pratilaca vidi šta će se desiti, piše metro.co.uk.

Kada je isporuka stigla – u paketu nije bilo ništa osim praznog omota. Rob je za metro.co.uk rekao da je "tako srećan" zbog konačnog rezultata, i to objasnio ovako:

- Naručivao sam ručak iz Mekdonaldsa i primetio da unutar aplikacije Doordash možete ukloniti sastojke iz čizburgera, sve dok više ne bude čizburgera. Bio sam radoznao da vidim šta će se dogoditi ako naručim nepostojeći burger. Očekivao sam da će Mekdonalds otkazati porudžbinu ili pretpostaviti da sam idiot koji ne razume aplikacije za isporuku, te da će mi poslati običan čizburger - priča ovaj karikaturista iz Kanade.

Međutim...

- Bio sam iskreno iznenađen što sam dobio, ne samo omot, već i omot u zapečaćenoj papirnatoj kesi! Dobio sam tačno ono što sam platio, a je ništa. Bio sam tako srećan što su svi radnici shvatili da ja ne želim ništa, pa su mi ništa i isporučili.

Pre nego što je primio isporuku, Rob se pitao hoće li je Mek otkazati, da li će isporučiti prazan paket... "Nisam dobio fidbek od Mekdonaldsa, ali nadam se da će uočiti ovaj besplatni marketing i razmisliti da mi ništa ne šalju do kraja života".

Sve u svemu, impresioniran ovim iskustvom, čak je dao napojnicu vozaču dostave, u iznosu od 6 dolara. Ukupno je platio 15 dolara za svoj prazan omot.

Video: Mišići za poneti: Više nema brige kada nabacite višak kilograma jer sve možete da rešite za 500€

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R9

    22. decembar 2022 | 17:37

    O da, pomislili su da si idijot, samo su ti jos to i naplatili 😄

  • Nax

    22. decembar 2022 | 17:31

    Pa naplatili ti ništa.. Hahahaa. Pametni amerikanac.Baš pametan.. . Hahaa

  • Danijela

    22. decembar 2022 | 13:47

    Pa to se i meni desilo

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>