Štednja na TikToku: Da li su palačinke iz friteze podjednako dobre kao one iz tiganja?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milan
I evo ga još jedna pametna sa tik toka.
Sasa
Ko ima para da baci 5l ulja za dva ručka. Gde je to dobro. Jedino ako neko voli u istom ulju i da peče palačinke i ribu i piletinu. Koji su ovo naučnici budale. Pa svi smo imali ili probali friteze. I moja je završila u smeću jem me svaki ručak koštao kao u restoranu. A ako se ulje ne upotrebi nakon par dana uzegne i samo problem sa čišćenjem. Friteza je super za veći događaj puno gostiju a ne za 3clanu porodicu. Isto kao mašina za sudove imam ju nikad ju upalio nisam. Za restoran je ok.
Aca
Za lenstine sve je dobro. Sve u fritezi što se napravi ostavite da se ohladi i samo iscedite količinu ulja koje je u hrani i ne verujem baš da bi rekli da je dobro.