Ko ima para da baci 5l ulja za dva ručka. Gde je to dobro. Jedino ako neko voli u istom ulju i da peče palačinke i ribu i piletinu. Koji su ovo naučnici budale. Pa svi smo imali ili probali friteze. I moja je završila u smeću jem me svaki ručak koštao kao u restoranu. A ako se ulje ne upotrebi nakon par dana uzegne i samo problem sa čišćenjem. Friteza je super za veći događaj puno gostiju a ne za 3clanu porodicu. Isto kao mašina za sudove imam ju nikad ju upalio nisam. Za restoran je ok.
Za lenstine sve je dobro. Sve u fritezi što se napravi ostavite da se ohladi i samo iscedite količinu ulja koje je u hrani i ne verujem baš da bi rekli da je dobro.
Milan
I evo ga još jedna pametna sa tik toka.
Podelite komentar
Sasa
Ko ima para da baci 5l ulja za dva ručka. Gde je to dobro. Jedino ako neko voli u istom ulju i da peče palačinke i ribu i piletinu. Koji su ovo naučnici budale. Pa svi smo imali ili probali friteze. I moja je završila u smeću jem me svaki ručak koštao kao u restoranu. A ako se ulje ne upotrebi nakon par dana uzegne i samo problem sa čišćenjem. Friteza je super za veći događaj puno gostiju a ne za 3clanu porodicu. Isto kao mašina za sudove imam ju nikad ju upalio nisam. Za restoran je ok.
Podelite komentar
Dušan
@Sasa
Radi se o fritezi na vruč zrak, ne na ulje.
Podelite komentar
Aca
Za lenstine sve je dobro. Sve u fritezi što se napravi ostavite da se ohladi i samo iscedite količinu ulja koje je u hrani i ne verujem baš da bi rekli da je dobro.
Podelite komentar