• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako se Dogeverse približava lansiranju, vrhunski analitičar predviđa da će Dogecoin skočiti na 4 dolara

Vreme čitanja: oko 4 min.

Iako su prisutne fluktuacije na tržištu, Dogecoin je pokazao izuzetan otpor i volatilnost vrednosti

  • 0
dogecoin Foto: Promo

Nedavni dolazak Dogeverse-a na scenu stvorio je mnogo radoznalosti, posebno nakon što su analitičari poput DonAlta sugerisali mogući porast cene Dogecoin-a na 4 dolara.

Iako su prisutne fluktuacije na tržištu, Dogecoin je pokazao izuzetan otpor i volatilnost vrednosti. Dostigao je cenu od 0,22 dolara pre nego što je vredeo 0,20 dolara i zatim se vratio. Ovaj dinamični trend podstakao je rasprave o budućem pravcu cene.

Dok Dogecoin nastavlja da se drži svoje pozicije mem koina za dokaz rada, cela kripto zajednica pažljivo prati da li će se ova optimistična predviđanja ostvariti sa lansiranjem DOGEVERSE koina.

Dogecoin na putu ka 4 dolara s dolaskom Dogeversea

Analitičari su izuzetno optimistični u pogledu potencijala Dogecoin-a, očekujući da će dostići 4 dolara dok se Dogeverse, priprema za ulazak na tržište. Nedavni skok od 40,85% na 0,213 dolara pokazuje snažan zamah koji Dogecoin trenutno ima.

Dogeverse je prikupio više od miliona dolara u pretprodaji, što dodatno povećava očekivanja i interesovanje za ovaj novi projekat. Sa takvim uspehom u pretprodaji, mnogi smatraju da je lansiranje Dogeverse-a gotovo neizbežno.

Imajući u vidu nedavni skok cene, kao i uspeh Dogeverse pretprodaje, mnogi su uvereni u mogućnost da Dogecoin dostigne 4 dolara u bliskoj budućnosti. Ovo je svakako vreme velikih promena i prilika za ulaganja u kriptovalute.

Novi fenomen meme koina i višelančanog Dogeverse koina ($DOGEVERSE) brzo je privukao pažnju investitora. Uspešno je prikupio milion dolara za samo 48 sati od početka ICO-a.

Ovaj najnoviji dodatak liniji zabavnih tokena inspirisanih Shiba Inu-om oduševio je zajednicu memova, kripto entuzijasta i istraživača novim mogućnostima u svetu kriptovaluta. Pri tome posebno ističe svoj višelančani pristup kao potencijalni oblik budućnosti za meme koine. Vlasnici tokena imaju mogućnost da zarade pasivan prihod ulaganjem u Ethereum blockchain.

Trenutno su u toku prijave za listing na platformama CoinGecko i CoinMarketCap, a planirano je i kasnije listiranje na DEX i CEX platformama, što čini važan deo plana projekta.

Cena Dogecoina raste brže nego ikad, a analitičari predviđaju da će dostići 34 centa

Interes investitora se pomera ka Dogecoin-u kako tržište kriptovaluta nastavlja da raste. Nedavni skok cene Dogecoin-a na 0,217 dolara, što predstavlja povećanje od preko 14%, dodatno je podstakao pozitivno raspoloženje među investitorima.

dogecoin Foto: Promo

Dok vodeće kriptovalute kao što je bitkoin postavljaju nove rekorde, Dogecoin i drugi mem koini često prate isti trend. Pri tome otvaraju mogućnosti za dodatnu dobit. Analitičari su optimisti i predviđaju da bi cena Dogecoin-a mogla da nastavi da raste i do kraja godine dostiže između 22 i 34 centa.

Ovaj nedavni skok u ceni Dogecoin-a dodatno potvrđuje očekivanja investitora i podstiče ih da ostanu optimistični u pogledu daljeg rasta kriptovaluta poput Dogecoin-a.

Procena kretanja na tržištu: analiza cena Dogecoina i tehnički faktori

Od danas, Dogecoin (DOGE) ima cenu od 0,212 dolara sa značajnim obimom trgovanja od 3.024.550.596 dolara. On drži osmu poziciju na tržišnoj rang listi, sa tržišnom kapitalizacijom od 30,49 milijardi dolara i oko 143,68 milijardi DOGE-a u opticaju.

dogecoin Foto: Promo

Analiza 4-časovnog grafikona pokazuje ključnu tačku na 0,2082 dolara, što ukazuje na bikovski trend sve dok cena ostaje iznad tog nivoa.

Važni nivoi otpora su postavljeni na 0,2289 dolara, 0,2449 dolara i 0,2623 dolara, što bi Dogecoin mogao testirati ako se trend rasta nastavi. Na donjoj strani, trenutna podrška se nalazi na 0,1922 dolara, sa dodatnim nivoima podrške na 0,1700 dolara i 0,1496 dolara u slučaju probijanja ispod pivota.

Indeks relativne snage (RSI) je trenutno na 59, što ukazuje na blago bikovsko raspoloženje. Međutim, 50-dnevni eksponencijalni pokretni prosek (EMA) na 0,1883 dolara podržava trend.

Dogecoin se trenutno drži bikovske pozicije iznad 0,2082 dolara. Mogući pad ispod tog nivoa mogao bi rezultirati padom ka 0,1922 dolara. Iz tog razloga je važno pratiti tržište za moguće promene u dinamici.

Cosmo i revolucija Dogeverse-a na kripto tržištu

Dogecoin je nezavisna blokčejn mreža zasnovana na Bitcoin tehnologiji, dok su ostali koini izgrađeni na Ethereumu ili Solani.

dogecoin Foto: Promo

U svetu Dogeverse-a, koji uključuje šest blokčejn lanaca, dešava se prava revolucija. Oni su već aktivni na Ethereum-u, BNB Smart Chain-u, (Ethereum Laier 2) Polygon i Avalanche. Pre kraja nedelje očekuje se pokretanje na Solani i Base (Coinbase-ov Ethereum Layer 2 lanac).

Glavni junak Dogeverse avanture je hrabri pas Cosmo. Rođen iz kosmičke supernove, Cosmo poseduje jedinstvenu moć - sposobnost hiperskoka kroz svemir. Sada, Cosmo želi da podeli radost svojih svemirskih skokova sa svim svojim istomišljenicima.

Meme koini su zaista među najnestabilnijim investicijama u svetu kriptovaluta. Njihova volatilnost proizilazi iz težnje da intenzivno reaguju na šira kretanja cena na tržištu kriptovaluta. Kada investitori preuzimaju velike rizike i podstiču rast cena bitkoina, mem koini često prate taj uspon. S druge strane, loši dani za kriptovalute uopšte mogu dovesti do skoka cena mem koina.

Za investitore je važno da shvate da uspeh mem koina često zavisi od stalnog toka vesti i događaja o kriptovalutama. U tom kontekstu, Dogeverse investitori suočavaju se sa dva ključna razvoja događaja u narednim nedeljama. Prvi se održava 19. Aprila sa predstojećim smanjenjem nagrada za rudarenje bitkoina. Smanjenje će rezultirati prepolovljenjem nagrada za rudarenje bitkoina, ograničavanjem novog priliva BTC-a i povećanjem cena. Istorijski gledano, prepolovljenja su često bila povezana sa pozitivnim tržišnim trendovima.

Dan nakon prepolovljenja, dan Doge će biti prilika da se zabavite uz mem koine na društvenim mrežama. Međutim, za razliku od mnogih aktuelnih koina koje vidimo kako dolaze i odlaze, Dogeverse nije samo prolazna moda. Investitorima nudi dugoročnu podršku i stabilnost.

Posetite Dogeverse

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>