Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Marina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lola

    08. septembar 2024 | 18:25

    Oduvek su bili pohlepni. Oduvek. Prodavali su more i stene. Hvala bogu da je Grcka blizu. U Grckoj se osecam kao u svojoj kuci. Godinama idemo kod iste gostoljubive porodice koja nam daje specijalnu cenu, peru nam ves jer ostajemo i po tri nedelje. Kakva Hrvatska! Daleko ih bilo! Razbojnici.

  • Marina

    08. septembar 2024 | 12:10

    Svako ide na odmor u skladu sa finansijskim mogucnostima. Meni vise odgovara hotel da 10 dana ne moram da spremam hranu. Menjam plaze,idem na izlete,jer mi potpuno pasivan odmor ne odgovara. Ali ipak ne razumem ljude koji hranu vuku na put. Istu tu svezu hranu mogu da kupim u supermarketu i nisu cene bas toliko visoke da moram da vucem paradajz i tunjevinu u frizideru na put. Pa pola te hrane ce biti nikakva i pokvarena. To nije odmor,vec maltretiranje. A isto tako mislim da treba da postoji red i na plazi. Nema donosenje frizidera I lokanje uz viku I dreku na plazi. Kome je do opijanja,eno mu apartman. Isto tako I dovodjenje pasa na plazu Pa onako mokri I smrdljivi se otresaju po celoj okolini,za njih poseban deo plaze. Isto tako,ako sam platila lezaljku,imam pravo da odem do apartmana na rucak I da se vratim a da mi ne naplate ponovo lezaljku,a za visoke cene lezaljke da mi daju cistu I ispravnu. Isto tako kakav je to nacin da se naplacuje razlicita cena lezaljke u zavisnosti u kom redu lezis,plaza je plaza. Ako se vec ugostitelji zale na paradajz turiste,onda i oni treba dosta toga da poboljsaju a pre svega da spuste cene i pruze bolju uslugu a ne da gledaju da sto vise pokupe od turista a usluga skupa I losa.

  • Bez mere

    07. septembar 2024 | 13:33

    U top sezoni u Grckoj ogromna porodicna pica, jako kvalitetna 21 euro. Giros pita sa cacikijem 4.6 evra. Sta li ima u tom burgeru od 17 evra??? Moja porodica ne voli hotele, oblacenje za dorucak... preferiramo slobodu. To ukljucije vecere van, kombinaciju ruckova ponetih iz Srbije (zbog brzine pripreme, ne zbog cene) i onih od svezih morskih plodova i ribe. A dorucak najcesce ne biva bez salate od hladnog prokiselog paradajza koji je tako osvezavajuci. Zato uvek samo najlepse plaze i natprosecno fenomenalno more i bleja do zalaska na plazi.