Komentari

  • Lola

    8. septembar 2024 | 18:25

    Oduvek su bili pohlepni. Oduvek. Prodavali su more i stene. Hvala bogu da je Grcka blizu. U Grckoj se osecam kao u svojoj kuci. Godinama idemo kod iste gostoljubive porodice koja nam daje specijalnu cenu, peru nam ves jer ostajemo i po tri nedelje. Kakva Hrvatska! Daleko ih bilo! Razbojnici.

  • Marina

    8. septembar 2024 | 12:10

    Svako ide na odmor u skladu sa finansijskim mogucnostima. Meni vise odgovara hotel da 10 dana ne moram da spremam hranu. Menjam plaze,idem na izlete,jer mi potpuno pasivan odmor ne odgovara. Ali ipak ne razumem ljude koji hranu vuku na put. Istu tu svezu hranu mogu da kupim u supermarketu i nisu cene bas toliko visoke da moram da vucem paradajz i tunjevinu u frizideru na put. Pa pola te hrane ce biti nikakva i pokvarena. To nije odmor,vec maltretiranje. A isto tako mislim da treba da postoji red i na plazi. Nema donosenje frizidera I lokanje uz viku I dreku na plazi. Kome je do opijanja,eno mu apartman. Isto tako I dovodjenje pasa na plazu Pa onako mokri I smrdljivi se otresaju po celoj okolini,za njih poseban deo plaze. Isto tako,ako sam platila lezaljku,imam pravo da odem do apartmana na rucak I da se vratim a da mi ne naplate ponovo lezaljku,a za visoke cene lezaljke da mi daju cistu I ispravnu. Isto tako kakav je to nacin da se naplacuje razlicita cena lezaljke u zavisnosti u kom redu lezis,plaza je plaza. Ako se vec ugostitelji zale na paradajz turiste,onda i oni treba dosta toga da poboljsaju a pre svega da spuste cene i pruze bolju uslugu a ne da gledaju da sto vise pokupe od turista a usluga skupa I losa.

    • 8. septembar 2024 | 18:31

      Lola

      @Marina

      Hrvatsko more sada kosta kao Azurna obala. A nije joj ni prineti. Riba i skoljke su tako skupi da mozete samo da ih zamisljate. Nema nikakvih sadrzaja. Vernici odu u Medjugorje a u Dubrovniku obidju tvrdjave. Plaze pretrpane, more cveta, prepuno meduza. Narode, Grcka je neprevazidjena!

  • Bez mere

    7. septembar 2024 | 13:33

    U top sezoni u Grckoj ogromna porodicna pica, jako kvalitetna 21 euro. Giros pita sa cacikijem 4.6 evra. Sta li ima u tom burgeru od 17 evra??? Moja porodica ne voli hotele, oblacenje za dorucak... preferiramo slobodu. To ukljucije vecere van, kombinaciju ruckova ponetih iz Srbije (zbog brzine pripreme, ne zbog cene) i onih od svezih morskih plodova i ribe. A dorucak najcesce ne biva bez salate od hladnog prokiselog paradajza koji je tako osvezavajuci. Zato uvek samo najlepse plaze i natprosecno fenomenalno more i bleja do zalaska na plazi.

  • Kokezin drug

    7. septembar 2024 | 01:41

    zabraniti takvima da dođu na more , ako nemate para sedite kući spremajte zimnicu sa nogama i lavoru ...