• 1

Ulaznice za obilazak pogona meda od 100 do 654 dinara: Dobijate piće i vodiča

Od plaćanja su izuzeti poslovni partneri i članovi organa i radnih tela SPOS-a, kao i učesnici raznih edukacija koje će biti organizovane u sali Pogona sa 100 mesta

  • 1
med Foto: Unsplash

Posetioci pogona "Naš med" ubuduće ce plaćati ulaznice od 100 do 654 dinara, odlučio je Izvršni odbor Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS).

Uvođenje cenovnika za obilazak uslovljeno je potrebom pojačanog čišćenja posle obilazaka, kao i vođenja HAČP-om propisane dokumentacije. Cena ulaznice uključuje i jedno osvežavajuće bezalkoholno piće u okviru posluženja, kao i uslugu vodiča.

Obilazak Pogona bez obilaska proizvodnog dela koštaće 120 dinara pčelare članove SPOS-a, a 500 dinara pčelare i druge posetioce koji nisu tog saveza. Od plaćanja su izuzeti poslovni partneri i članovi organa i radnih tela SPOS-a, kao i učesnici raznih edukacija koje će biti organizovane u sali Pogona sa 100 mesta.

Za posetu proizvodnom delu pogona "Naš med" cene ulaznica su veće za još 154 dinara, koliko koštaju mantil za jednokratnu upotrebu, kapa i kaljače koje se moraju koristiti.

Video: Pčela influenserka apelovala na upotrebu pesticida: Proglašene smo najvažnijim bićima na planeti!

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>