• 0

Ratari, kupite gorivo za setvu sada, a platite za šest meseci

NIS i Crédit Agricole banka kreirali su karticu za odloženo plaćanje goriva namenjenu poljoprivrednim gazdinstvima

  • 0
kompanija nis

Foto: Kompanija Nis

Kompanija NIS i Crédit Agricole banka kreirali su novu kreditnu karticu AgroBlue za odloženo plaćanje goriva, namenjenu poljoprivrednim gazdinstvima, za kupovinu goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. AgroBlue kartica omogućava odloženo plaćanje derivata, do šest meseci za iznose od 6.000 dinara i više.

- Kreiranjem ove jedinstvene usluge, sa našim dugogodišnjim partnerom Crédit Agricole bankom, želeli smo da izađemo u susret svim poljoprivrednim gazdinstvima za kupovinu goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i omogućimo im da započnu svoje sezonske radove na vreme, a odlože troškove plaćanja goriva, koji predstavljaju veoma značajnu stavku u njihovom budžetu. Nova AgroBlue kreditna kartica upravo to omogućava – odloženo plaćanje - izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u NIS-u.

Svi korisnici NIS Agro kartice kupovinom goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama ostvaruju pravo na popuste, a te pogodnosti važe i za korišćenje nove AgroBlue kartice.

- Crédit Agricole jedna je od 10 najvećih bankarskih grupacija u svetu, koja strateški podržava poljoprivrednu proizvodnju. Prioritet nam je izvrsnost u radu sa klijentima, zbog čega smo našu ponudu za poljoprivredne proizvođače dodatno obogatili kreiranjem AgroBlue kartice. Rad u interesu naših klijenata i društva za nas znači pružanje najbolje moguće usluge za više od 16.000 poljoprivrednih domaćinstava, malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i podršku srpskoj ekonomiji, posebno u poljoprivrednom sektoru koji je jedan od njenih stubova rasta - izjavila je Jelena Pavlović, član Izvršnog odbora Crédit Agricole banke, odgovorna za korporativnu i agro diviziju.

Za dobijanje AgroBlue kartice potrebno je podneti zahtev u odabranoj ekspozituri Crédit Agricole banke, a zatim će korisniku stići sms poruka da može preuzeti svoju karticu u filijali banke.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>