Evo kako je izgledalo najskuplje punoletstvo na Balkanu: Slavljenik dobio vilu od 600 m² i auto od 80.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je torta poslužena, gosti su slavljeniku uručili poklone, među kojima su se našli i luksuzni predmeti poput narukvica vrednih 7.000 evra i satova od 18.000 evra

Foto: RINA

Spektakularan 18. rođendan u Srbiji izazvao je veliku pažnju javnosti. Rođendan je obeležen raskošno, toliko da ona prevazilazi uobičajene standarde, a slavljenik je dobio impresivne poklone od svojih najbližih. Kako se čuje na snimku voditelja Uroša Božića, slavljenik je od dede dobio stan u Beogradu, od bake vilu od 600 kvadratnih metara, dok su mu roditelji poklonili luksuzni automobil vredan 80.000 evra, koji je dostavljen pravo u restoran.

Slavljenik je stigao u limuzini i uživao u šampanjcu sa svojim prijateljima pre nego što je započela proslava.

Atmosferu su dodatno pojačali gosti koji su bili elegantno obučeni, a među njima je bio i kum koji je, prema snimku, "posipao" novac po restoranu. Gosti su uživali u bogatoj ponudi hrane, koja je uključivala raznovrsne slane i slatke delicije.

Kada je torta poslužena, gosti su slavljeniku uručili poklone, među kojima su se našli i luksuzni predmeti poput narukvica vrednih 7.000 evra i satova od 18.000 evra. Vrhunski trenutak večeri bio je spektakularni vatromet, koji je dodatno obogatio proslavu i ostavio sve prisutne u oduševljenju.

Ovaj događaj je ne samo privukao pažnju na društvenim mrežama, već je i pokazao raskošan način života koji se neguje u nekim delovima društva.

(Telegraf Biznis)