Proizvodnja hrane koncentrisana samo na 10 odsto Zemlje: Kako ono što jedemo utiče na životnu sredinu?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Car
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Crni

    06. januar 2023 | 20:53

    Ko je platio istrazivanje? Niko ne radi istrazivanje zato sto nema sta drugo da radi vec neko plati da bi nesto dokazao u najvecem broju slucajeva u koje sam imao uvid. Uglavnom se cinjenice selektivno koriste.

  • Car

    06. januar 2023 | 17:35

    Pa kad neće narod da jede bube. Sve bi bilo bolje. Ja svaki dan za ručak ufatim dve muve kojeg pauka kad je leto bude tu i skakavac koji. Jer ja često čitam ove naučnike sa ekonomskog foruma pa sam na vreme krenuo da se pripremam