Proizvodnja hrane koncentrisana samo na 10 odsto Zemlje: Kako ono što jedemo utiče na životnu sredinu?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Crni
Ko je platio istrazivanje? Niko ne radi istrazivanje zato sto nema sta drugo da radi vec neko plati da bi nesto dokazao u najvecem broju slucajeva u koje sam imao uvid. Uglavnom se cinjenice selektivno koriste.
Car
Pa kad neće narod da jede bube. Sve bi bilo bolje. Ja svaki dan za ručak ufatim dve muve kojeg pauka kad je leto bude tu i skakavac koji. Jer ja često čitam ove naučnike sa ekonomskog foruma pa sam na vreme krenuo da se pripremam