• 23

Jedan od najvećih operatera u Srbiji menja ime: Vip odlazi u istoriju

U poslednjih 12 godina, Vip mobile je član A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa 25 miliona korisnika u sedam zemalja.

  • 23

Još u septembru 2017. godine A1 Telekom Austria Grupa je odlučila da A1 uvede kao jedinstveni brend za sve kompanije članice. Tako će i Vip, koji posluje u Srbji u sledećoj godini promeniti ime.

U skladu sa ovom strategijom, Vip mobile će tokom 2020. godine promeniti brend u A1.

- Tokom proteklih godina Vip beleži održivi rast, koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom rastu broja korisnika i tržišnog učešća. Pripadnost A1 Telekom Austrija Grupi nam je već omogućila da delimo iskustva kao i nove tehnologije. Prepoznati smo kao inovator i kompanija koja menja tržište na bolje. Sada je vreme da se i mi promenimo na bolje. Čvrsto stojimo iza uverenja da operateri danas ne mogu više da pružaju samo pristup infrastrukturi i korisničku podršku, a rebrendiranje će upravo dati značajan doprinos ispunjenju ovog obećanja - rekao je Dejan Turk, generalni direktor kompanije Vip mobile.

Prisustvo A1 brenda u svim zemljama članicama A1 Telekom Austria Grupe ojačava njenu poziciju, a svim A1korisnicima pruža koherentno i objedinjeno brend iskustvo, navodi se.

Šta će biti sa korisnicima VIP-a?

 

Sve dogovorene usluge sa operaterom, korisnici će nastaviti da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme, navode iz VIP-a. Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima će nastaviti da funkcionišu kao i do sad

Kao jedan od najvećih brendova na tržištima Centralne i Istočne Evrope, A1 svojim korisnicima nudi proizvode i usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, uključujući glasovne pozive, širokopojasni Internet, multimedijalne sadržaje, rešenja iz oblasti industrije zabave, smart home usluge, data i IT rešenja, rešenja za plaćanja i digitalne servise.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. decembar 2019 | 11:43

    Mozete onda da budete povoljniji odnosno jeftiniji kao sto ste u Austriji

  • Qwerty

    14. decembar 2019 | 12:54

    Realno 100 puta su povoljniji od Telenora. Nameravam da pređem kod njih upravo zbog promocija za pripejd koje su jako povoljne. Jedino su me prevarili sa reklamom clean master koju su snimili sa Šulentić. Kao čisti memoriju i čuva od virusa kad ono šipak samo mi memoriju zauzimalo i skupljalo viruse.

  • Erak

    14. decembar 2019 | 11:57

    Tako i ime Telenor Srbija odlazi u istoriju već dve i po godine, od kako su ih kupili neki poljski šupci. Realno, imamo tri najgore i najskuplje mreže, a VIP pomoz bože jedino zbog bolje ponude telefona i paketa. A i Morava, mislim da to neko namerno uništava.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>