• 5

"Komercijalna ostaje srpska, pod imenom NLB Komercijalna banka"

"Kupovina Komercijalne je obaveza i privilegija"

  • 5
Blaž Brodnjak

"Komercijalna će ostati "srpska banka"/Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Upravnog odbora NLB, koja je kupila udeo u Komercijalnoj banci, Blaž Brodnjak izjavio je da će ta banka zadržati brend Komercijalne banke.

Brodnjak je na konferenciji za medije na Kopaonik biznis forumu rekao da je kupovina Komercijalne banke za njega privilegija i obaveza-

- Pisalo se o tome da li ćemo zadržati brend Komercijalne banke, zadržaćemo brend, jer smo impresionirani brendom kako je prihvaćen, tako da će to biti NLB Komercijalna banka - rekao je Brodnjak.

Prema njegovim rečima, NLB planira da bude jedan od tri najznačajnih igrača na tržištu ali i da napravi "ozbiljnu priču sa Komercijalnom bankom".

Brodnjak navodi da Komercijalna banka nije trenutno u idealnom stanju, ali da ima izuzetan potencijal.

Takođe, istakao je da će Komercijalna banka ostati "srpska banka", samo sanovim vlasnicima koji su spremni da investiraju.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U

    Prodali banku koja je imala dobit

  • P

    Prodajte sve sto imamo a krajni ishod necemo imati nista nase

  • Marija

    Kada ste kupuli banku Red bi bio da promenite i radnike komercijalne banke. Izgibili su vecinom rAdne navuke. Samo drze mobilne telefone za vreme radnog vremena.. Puse po coskovima banaka. Doveli su banku da se coveku ne mili da se pomoli u komercujalnu banku Sve ih treba promeniti do poslednjeg

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke