• 3

Er Srbija od sutra obnavlja putničke letove: Prvi na spisku je Cirih, a evo i ostalih lokacija

Let iz Beograda za Frankfurt kreće takođe sutra, 21. maja, a u nedelju, 24. maja, Er Srbija leti za London i Beč

  • 3
SRBIJA ER SRBIJA LET ZA PEKING Foto: Tanjug/Er Srbija

Er Srbija sutrašnjim letom za Cirih, u 7.20 sati, obnavlja komercijalni putnički saobraćaj, potvrđeno je Tanjugu iz ove avio-kompanije.

Potpredsednica vlade i ministarka saobraćaja, Zorana Mihajlović, obiće će sutra ujutru beogradski aerodrom "Nikola Tesla" povodom prvog komercijalnog leta Er Srbije posle ukidanja vanrednog stanja, najavilo je ministarstvo.

Takođe, Er Srbija sutra, 21. maja, u 17 sati, iz Beograda leti za Frankfurt, a u nedelju, 24. maja, za London i Beč.

Er Srbija je najavila da će u periodu od 21. maja do 14. juna organizovati ograničen broj letova do Londona (Hitrou), Frankfurta, Ciriha i Beča.

Iz kompanije kažu da su već u prodaji karte za još dve destinacije, Pariz i Amsterdam, za letove od 31. maja, gde je do 14. juna predviđen jedan let nedeljno.

Pored toga, Er Srbija će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva nedeljno.

U poslednjoj nedelji maja počeće i postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Er Srbija planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Najavili su da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela.

Video: Siniša Mali: Pomažemo Er Srbiji, to je jedan od tri simbola zemlje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    20. maj 2020 | 16:31

    Ja mislio prvi let kod komunisticke brace Putina Lukasenka i Bucka.Sta ce komunistima yu nostalgicarima i Rusofilima propali zapad.Molim vas objavite ovo.

  • ENA

    20. maj 2020 | 18:55

    A koliko kostaju karte ? ?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>