• 14

Najniže cene na Jadranu naći ćete baš na ovoj plaži: Veliko pivo 155 dinara, sok upola jeftiniji

Reč je o istarskoj plaži Duga Uvala...

  • 14
Plaža Uvala, Istra, Hrvatska, turizam, more

Foto: Shutterstock

Iako je Hrvatska donekle uspela da sačuva sezonu, mnogi su morali da igraju na kartu nižih cena, bilo da je reč o smeštaju (hoteli, apartmani) ili hrani i piću u lokalima (kafić, restorani).

Jedna plaža se posebno istakla jer ima, verovatno, najniže cene na Jadranu: to je Duga Uvala, koja se nalazi u sklopu istoimenog hotelskog kompleksa, u Istri. Kako prenose tamošnji listovi, veliko pivo košta oko 155 dinara, sok upola manje, a palačinke isto koliko i pivo.

Ako, pak, poželite sladoled - kuglu ćete platiti samo 5 kuna (manje od 80 dinara), dok je malo pivo 6 kuna. Zdravi napici koštaju kao i pivo, što je neverovatno povoljno, a za porciju sardina treba izdvojiti 20 kuna, odnosno nekih 300 dinara.

Samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dela plaže, cene su do tri puta više. Duga Uvala, međutim, ne privlači goste samo niskim cenama, već i zabavnom ponudom za decu, pa se tako ovih dana tamo može videti mnogo porodica. Na primer, na samoj plaži se nalazi trambolina koja je besplatna, a pripada hotelu.

Video: Avgust je, a za hrvatski turizam kao da je decembar, u dubokom je minusu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    zanimalo vas ili ne.60posto srba zivi blizu i oko duge uvale!imamo i apartmane!

  • SrbskiBek

    Koga to interesuje !?? Dajte nam cene ...sofer sajbni .cene farbara automobila.cene guma (novih i polovnih) !!! To ce nam biti potrebnije ako odemo kojim slucajem tamo !!!

  • y

    Nek se opamete.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke