Večera u restoranu odlazi u zaborav, gurmani angažuju personalne kuvare i spremni su dobro da plate

Kejti Simons se ovim poslom bavi već osam godina, a firma joj je u Čikagu. Njena "specijalnost" je spremanje hrane za porodice koje živi užurbanim tempom ili moraju da vode računa o tome šta jedu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bebita
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Д

    08. oktobar 2020 | 16:21

    Ја ћу ипак и даље у ресторан.

  • Bebita

    08. oktobar 2020 | 16:04

    Najbolje svoje ruke skuvaju,umese,cuvaju decu a ne tudje. Mnoge zene rade. Pa vikendom skuvaju nekoliko jela za nedelju dana. Kada dodju s posla rucaju,posvete se deci,i tako svaki radni dan a neradni potpuno se posvete deci. Tako je najbolji rezutat,naravno ako ti je porofica na I mestu