Večera u restoranu odlazi u zaborav, gurmani angažuju personalne kuvare i spremni su dobro da plate
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Д
Ја ћу ипак и даље у ресторан.
Bebita
Najbolje svoje ruke skuvaju,umese,cuvaju decu a ne tudje. Mnoge zene rade. Pa vikendom skuvaju nekoliko jela za nedelju dana. Kada dodju s posla rucaju,posvete se deci,i tako svaki radni dan a neradni potpuno se posvete deci. Tako je najbolji rezutat,naravno ako ti je porofica na I mestu