Večera u restoranu odlazi u zaborav, gurmani angažuju personalne kuvare i spremni su dobro da plate

Kejti Simons se ovim poslom bavi već osam godina, a firma joj je u Čikagu. Njena "specijalnost" je spremanje hrane za porodice koje živi užurbanim tempom ili moraju da vode računa o tome šta jedu

Komentari

  • Д

    8. oktobar 2020 | 16:21

    Ја ћу ипак и даље у ресторан.

  • Bebita

    8. oktobar 2020 | 16:04

    Najbolje svoje ruke skuvaju,umese,cuvaju decu a ne tudje. Mnoge zene rade. Pa vikendom skuvaju nekoliko jela za nedelju dana. Kada dodju s posla rucaju,posvete se deci,i tako svaki radni dan a neradni potpuno se posvete deci. Tako je najbolji rezutat,naravno ako ti je porofica na I mestu

    • 8. oktobar 2020 | 17:22

      Nataša

      @Bebita

      "Mnoge žene rade pa vikendom skuvaju nekoliko jela za nedelju dana" Pa kad odmaraju te žene onda?!! A muškarac da skuva ponekad, ništa, a?