• 0

Inspiraciju za nove kopačke, Puma je pronašla u poznatoj hrvatskoj firmi

Iz "Rimac Automobila", međutim, ne žele da dižu pompu oko ove "saradnje", ali ne kriju da su ih kontaktirali iz Pume

  • 0
kopačke, puma Foto: Pixabay

Francuski reprezentativac Antoan Grizman juče je nastupio na stadionu Maksimir (Zagreb) u novim Puma kopačkama, a inspiraciju za novu sportsku opremu ta kompanija je pronašla u hrvatskoj firmi "Rimac Automobili".

Očigledno je reč o "PR-u" Pume i o marketinškoj "simbiozi" ove dve jake kompanije, piše Poslovni dvenik. Ipak, mediji su preneli da je Mate Rimac, zajedno sa svojim timom, učestvovao u dizajnu i kreiranju novog modela "Ultra SL", što nije istina.

- Kompletan posao Puma je uradila sama, oni su u našoj firmi samo pronašli "inspiraciju", njihov je dizajn, njihova je cijela "filozofija". Iz Pume su nas kontaktirali, kako bi i trebalo da bude, nisu od nas "pozajmili" tehnologiju ili bilo što drugo. Što se tiče naše firme, mi od toga ne želimo da pravimo pompu i neku veliku priču - kaže Marta Longin, zadužena za marketing i komunikacije u "Rimac automobilima".

 
 
 
View this post on Instagram
Ultra velocidade e agora super leve. Em parceria com a montadora @rimac_automobili, a @pumafootball apresenta a primeira versão especial do silo ULTRA com a tecnologia SL. A chuteira traz um design único e revisita o conceito "super light" de outros tempos, cujo a premissa é ter um modelo com peso aproximado de 90g. Este tipo de chuteira, pôde ser visto através da extinta EvoSpeed. Na época com cerca de cinco versões que tiveram cores e padrões diferentes. Edição limitada? Sim, 412 pares. Apenas para o mercado Europeu? Bem provável. Queremos? Sempre. Então, resta admirar e quem sabe pinte alguma unidade pelos lados da @pumabrasil. Só vem! 🙌🏽 . 📸 @11teamsports . #puma #pumafootball #rimacautomobili #pumarimac #ultrasl #pumaultraA post shared by FUTEBOL LIVE TV (@futebollivetv) on

Video: Aston Martin DB5 više neće biti samo legendarni automobil: Stiže posebna serija viskija

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>