Šta se krije iza visokih restoranskih cena? Na ove stvari malo ko obraća pažnju, a to vam naplate

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Crnogorac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Petar

    21. januar 2021 | 18:07

    Kad bi znali šta jedete u restoranu ne bi nikad otišli... Platiš i jedeš svašta i još častiš za to smeće sto si pojeo... Tuga ali je realnost.. Danas svako gleda da zaradi.. Opet kažem čast izuzecima ali to je 10 % od svih restorana ponekad.. Pa ti vidi gde daješ pare..

  • Vecina

    21. januar 2021 | 13:53

    Su prevare zive restorani,od tovljene ribe koju posluzuju kao divlju,malih porcija ,starih proizvoda ,zamrznutih jela itd spisak do sjutra za nabrojati cime se sve bave,cast izuzetcima

  • Crnogorac

    21. januar 2021 | 13:15

    Sisanje ovaca u prevodu