Šta se krije iza visokih restoranskih cena? Na ove stvari malo ko obraća pažnju, a to vam naplate

Pre korone, samo u SAD je bilo više od milion restorana, ali je sada dobar deo stavio ključ u bravu...

Komentari

  • Petar

    21. januar 2021 | 18:07

    Kad bi znali šta jedete u restoranu ne bi nikad otišli... Platiš i jedeš svašta i još častiš za to smeće sto si pojeo... Tuga ali je realnost.. Danas svako gleda da zaradi.. Opet kažem čast izuzecima ali to je 10 % od svih restorana ponekad.. Pa ti vidi gde daješ pare..

  • Vecina

    21. januar 2021 | 13:53

    Su prevare zive restorani,od tovljene ribe koju posluzuju kao divlju,malih porcija ,starih proizvoda ,zamrznutih jela itd spisak do sjutra za nabrojati cime se sve bave,cast izuzetcima

    • 21. januar 2021 | 14:37

      Srkimaja

      @Vecina

      Pa ti pravi kuci ne moras ni ici u restoran.....

  • Crnogorac

    21. januar 2021 | 13:15

    Sisanje ovaca u prevodu

    • 21. januar 2021 | 13:22

      Boba

      @Crnogorac

      Zašto šišanje ovaca? Ko voli, nek izvoli. Da li neko nekog tera da ide u bilo koji restoran? Mene lično restorani ne interesuju.

    • 21. januar 2021 | 14:00

      Chance

      @Crnogorac

      Nije restoran narodna kuhinja. Ko ima, platice, ko nema mnogo, ici ce redje.