Šta se krije iza visokih restoranskih cena? Na ove stvari malo ko obraća pažnju, a to vam naplate
Pre korone, samo u SAD je bilo više od milion restorana, ali je sada dobar deo stavio ključ u bravu...
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Petar
Kad bi znali šta jedete u restoranu ne bi nikad otišli... Platiš i jedeš svašta i još častiš za to smeće sto si pojeo... Tuga ali je realnost.. Danas svako gleda da zaradi.. Opet kažem čast izuzecima ali to je 10 % od svih restorana ponekad.. Pa ti vidi gde daješ pare..
Vecina
Su prevare zive restorani,od tovljene ribe koju posluzuju kao divlju,malih porcija ,starih proizvoda ,zamrznutih jela itd spisak do sjutra za nabrojati cime se sve bave,cast izuzetcima
Crnogorac
Sisanje ovaca u prevodu