• 1
 ≫ 

Sanders sad ima i heklanu lutku koja se prodaje za više od 15.000 dolara

 ≫ 

Početna ponuda za ručno izrađenu lutku u subotu iznosila je samo 99 centi

  • 1
Bernie Sanders, Berni Sanders heklana lutka

Foto: Tanjug/AP

Slika senatora Bernnija Sandersa s inauguracije predsednika Džoa Bajdena kako sedi prekrštenih nogu u rukavicama izazvala je lavinu komentara i memova na internetu.

Od sada jedan srećnik može posedovati upravo heklanu lutku koja je izrađena u čast  Sandersovom inauguracijskom memu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tobey Perales King (@tobeytimecrochet)

 

Jedinstvena lutka na aukciji je na eBayu, a prodavačica Tobey King obećava da će 100% dobiti ide Mealsu on Wheels America.

Početna ponuda za ručno izrađenu lutku u subotu iznosila je samo 99 centi, ali do ponedeljka lutka je imala više od 149 ponuda iznad 15.000 američkih dolara.

Kingova je navela da joj je heklanje lutkice bilo potrebno 9 sati.

Lutkicu je osmislila Tobi, koja se od 2012. godine bavi heklanjem. Dve godine kasnije je Etsy-u otvorila svoju prodavnicu, u kojoj u početku prodaje heklane kape i šalove. Onda je 2016. otkrila kako da pravi lutke i odlučila da ishekla tadašnje predsedničke kandidate.

Te godine je BuzzFeed objavio i njenu lutkicu ovog američkog senatora. O njenom radu su potom pisali brojni mediji, a njene lutkice su brzo postale popularne na ovoj onlajn platformi.

Očigledno svesna trenutka i činjenice da ne može sama da napravi dovoljno lutkica da bi zadovoljila sve narudžbine, odlučila je da ode korak dalje. Osnovu je već imala, a onda ju je prilagodila mimu i napravila priručnik, koji je planuo. Na taj način je omogućila svima da naprave lutkicu, ali je dozvolila i da se tako napravljena lutkica prodaje uz naznaku da ona stoji iza svega.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki 777

    26. januar 2021 | 19:45

    Hehehe, mnogi su pomislili da je ovo Kon! A i lici dosta sa maskom!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>