• 2

Ministarka privrede obišla Aleksandrovac: Kako je mala zanatska radnja postala uspešna kompanija?

Govoreći o programima podrške malim i srednjim preduzećima, Anđelka Atanasković je pozvala privrednike u Aleksandrovcu da osmisle projekte i apliciraju

  • 2
aleksandrovac Foto: Ministarstvo privrede

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je danas Aleksandrovac i obišla firmu "Bramy" koja je, preko Pariza, od zanatske radnje došla do uspešne kompanije koja trenutno zapošljava 89 radnika.

- Kompanija "Bramy" je porodična firma koja se bavi proizvodnjom muške i ženske lake i teške konfekcije, kao i specijalizovane namenske odeće za pripadnike vojske, policije i obezbeđenja, i svojim poslovanjem predstavlja primer dobre prakse - rekla je Atanasković.

Navela je i da je ovo jedan u nizu obilazaka firmi koje su koristile ili planiraju da koriste sredstva Ministarstva privrede. Ministarka dodaje da je kompanija koristila sredstva za kupovinu mašine i poziva sve zainteresovane da se jave za neki od programa, kako bi započeli sopstveni biznis, ali i  unapredili svoje poslovanje.

Govoreći o programima podrške malim i srednjim preduzećima, Anđelka Atanasković je pozvala privrednike u Aleksandrovcu da osmisle projekte i apliciraju.

Video: Završeni pregovori frilensera i vlade

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>