• 0
 ≫ 

Počeo s radom The Collection portal - najbolje iz sveta luksuza na jednom mestu

 ≫ 

Portal je nastavak Lifestyle magazina koji je u regionu prisutan više od decenije

  • 0
The Collection Foto: Marko Jovanović

Stigao je novi portal na medijsko tržište, a reč je o sadržaju koji je bio potreban ovim prostorima. Priče sa najuspešnijim preduzetnicima sa ovih prostora, bankarima, hotelijerima, ali i predstavljanje turističkih potencijala.

Najbolji brendovi, najbolji hoteli, kontinuitet 11 godina - i sada je na red došla saradnja sa najboljim kompanijom iz IT-a ComTrade & medijskom kućom Telegraf.rs.

Inače, portal je nastavak Lifestyle magazina koji je u regionu prisutan već 11 godina i koji u svom portfoliju ima najbolje brendove iz regiona ali i šire.

Jedini je magazin koji se nalazi u sobama najboljih hotela u regionu. Osim toga pokrivaju i najbolje restorane kao i distribuciju "na ruke" na više od 500 adresa u regionu. Taj dugo razrađivani koncept trenutno šire na prostore zapadne Evrope.

"Kako smo usled posledica izvazvane pandemijom morali da prilagodimo način poslovanja ali i da našim klijentima i partnerima omogućimo veći "reach" kao i veći broj čitaoca, odlučili smo da krajem 2020. godine pokrenemo regionalno izdanje magazina - The Collection, koje pokriva 5 zemalja (Crna Gora, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija). Jedan regionalni lifestyle magazin koji je prisutan u najboljim hotelima u regiji", kažu osnivači portala.

Sarađuju sa najuspješnijim kompanijama regiona koje posluju u oblastima nekretnina, hotelijerstva, ugostiteljstva, automobilske i jahting industrije, časovničarstva i nakita, arhitekture, mode, IT-a, wellbeing-a, a njihovom portfoliju se nalazi i dvadesetak internacionalnih brendova iz sveta luksuza.

Magazin izlazi 3 puta godišnje - prolećno, leto-jesen i zimsko izdanje.

"Kao kruna našeg rada je i naš novi portal www.thecollectionmags.com koji smo realizovali u partnerstvu sa kompanijom ComTrade & Telegraf, tako da ćemo našim čitaocima omogućiti da budu u korak sa svim dešavanjima u regionu i šire kada su u pitanju sektori turizma, nekretnina i drugih oblasti koje ćemo "pokrivati"", kaže Sofija Aćimović ispred novog portala.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>