Beogradski komercijalni sektor baci više od 40.000 tona hrane: Najviše voće i povrće

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ena

    14. mart 2022 | 23:55

    Kad roba slabo ide cene se spustaju da se proda ,a mogu odvoziti i u zoloski vrt da se hrane zivotinje .Ima nacina kako da se iskoristi a da se ne baca u smece.

  • BASA

    14. mart 2022 | 10:25

    Kada bi prilagodili cene , da budu dostupne svim kupcima , mnogo manje bi se bacalo ! Imali bi zaradu i to vecu !

  • Mmmm

    14. mart 2022 | 08:44

    Najverovatnije da sve zavrsi u kontejneru. Zamislite koliko bi samo komposta bilo, kao sto se radi u zapadnim zemljama. Plastenici i cvece bi bili bez vestackog djubriva i ne bi psi lutalice, kao i macke razvlacili hranu oko kontejnera.