Beogradski komercijalni sektor baci više od 40.000 tona hrane: Najviše voće i povrće

Na osnovu dobijenih projektovanih podataka, najveći deo otpada generiše se u okviru grupe restorani i objekti brze hrane

Komentari

  • Ena

    14. mart 2022 | 23:55

    Kad roba slabo ide cene se spustaju da se proda ,a mogu odvoziti i u zoloski vrt da se hrane zivotinje .Ima nacina kako da se iskoristi a da se ne baca u smece.

  • BASA

    14. mart 2022 | 10:25

    Kada bi prilagodili cene , da budu dostupne svim kupcima , mnogo manje bi se bacalo ! Imali bi zaradu i to vecu !

  • Mmmm

    14. mart 2022 | 08:44

    Najverovatnije da sve zavrsi u kontejneru. Zamislite koliko bi samo komposta bilo, kao sto se radi u zapadnim zemljama. Plastenici i cvece bi bili bez vestackog djubriva i ne bi psi lutalice, kao i macke razvlacili hranu oko kontejnera.