• 1
 ≫ 

Saznajemo: Promene u domaćoj kompaniji Tetra Pak. Jednog od najvećih izvoznika predvodiće novi direktor

 ≫ 

Ćurčić je na mestu direktora fabrike zamenio Jovana Gligorijevića

  • 1
Nikola Ćurčić/Tetra Pak

Nikola Ćurčić/Tetra Pak

Novi direktor Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu, jednog od najvećih srpskih izvoznika, od nedavno je Nikola Ćurčić.

Ćurčić je na mestu direktora fabrike zamenio Jovana Gligorijevića, koji će svoju karijeru nastaviti u kompaniji, kao World Class Manufacturing & Engineering direktor za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Na poziciju direktora fabrike Nikola dolazi nakon više od 16 godina iskustva u kompaniji Tetra Pak, na pozicijama proizvodnog inženjera, procesnog inženjera za laminiranje i menadžera proizvodnje, od 2012. godine. Paralelno sa ovom pozicijom Ćurčić je u istom periodu predvodio i tim sačinjen od predstavnika Tetra Pak fabrika u Evropi i Centralnoj Aziji, koji se bavi fokusiranim unapređenjem proizvodnog procesa, odnosno povećanjem efikasnosti opreme i smanjenjem škarta (Focused improvement pillar).

Pre nego što se pridružio kompaniji Tetra Pak, Ćurčić je radio na pozicijama direktora proizvodnje u lokalnim kompanijama: „Toplota“ i „Ivaterm“. Diplomirao je termo-tehniku, na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Video: Žene vlasnice samo 25 odsto preduzeća u Srbiji

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    22. septembar 2022 | 16:11

    Gornji Milanovac, grad koji brzo i dobro napreduje zahvaljujuci dobrim i pravim ljudima koji dobro vode svoje firme. Veliko zalaganje i znanje svog posla daje takve dobre rezultate. Samo napred !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>