Probali smo najbolji burek u Srbiji: Majstor Nikola nam je pokazao kako se pravi i otkrio tajni recept
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Gedeon
Burek se deli samo na dobar i los.
gurman
Jel može neko da kaže :zašto se burek ,kad je pečen ,okreće u tepsiji .Meni se to nesviđa ,vrelo testo,koje je naraslo ,i kore koje se odvoje svaka za sebe, tako se pritisnu i burek bude gnjecav a kore se slepe.!!!!!!!probajte neki put burek koji nije okretan, videćete razliku..!!!!!
A. P
Burek moze da bude na vise nacina, ali pravi turski burek je pekarski u tepsiji, koi se pece u fruni nadrva. Nista tu nema nekog novog umeca. Poznati po vestini majstorstva oko testa i kora jesu Goranci.