Probali smo najbolji burek u Srbiji: Majstor Nikola nam je pokazao kako se pravi i otkrio tajni recept

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gedeon

    12. jul 2023 | 08:39

    Burek se deli samo na dobar i los.

  • gurman

    12. jul 2023 | 06:49

    Jel može neko da kaže :zašto se burek ,kad je pečen ,okreće u tepsiji .Meni se to nesviđa ,vrelo testo,koje je naraslo ,i kore koje se odvoje svaka za sebe, tako se pritisnu i burek bude gnjecav a kore se slepe.!!!!!!!probajte neki put burek koji nije okretan, videćete razliku..!!!!!

  • A. P

    12. jul 2023 | 06:10

    Burek moze da bude na vise nacina, ali pravi turski burek je pekarski u tepsiji, koi se pece u fruni nadrva. Nista tu nema nekog novog umeca. Poznati po vestini majstorstva oko testa i kora jesu Goranci.