• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

IT kompanija Seavus menja naziv u Kinšift

Vreme čitanja: oko 2 min.

IT kompanija Seavus zvanično je rebrendirana i radiće pod imenom Kinšift (Qinshift)

  • 0
Qinshift Foto: Promo

Ova značajna promena deo je najavljene transformacije tehnološke okosnice KKCG Grupe, koja je ovog leta najavila da će poslovati pod imenom dva glavna brenda, kako bi uspostavila svoju poziciju međunarodnog lidera u oblasti informacionih tehnologija. Kompanije koje su fokusirane na razvoj namenskog softvera, radiće pod brendom Kinšift.

Ovim rebrendiranjem Seavus se integriše sa Kinšiftom, koji je, kao najjača karika grupe, dodatno učvrstio svoju poziciju međunarodne IT kompanije.

Kompanija za razvoj softvera i usluge konsaltinga Seavus, osnovana je 1999. godine u Malmeu u Švedskoj, a integracijom u Kinšft, priključila se mreži od 17 kancelarija i predstavništava, u 10 zemalja širom sveta, sa više od 1.400 zaposlenih i značajanim portfoliom klijenata.

-Biti deo Kinšifta je veliki izazov. Za ovaj korak smo se pripremali više od dve godine, tako da je ovo za nas prirodan i očekivan proces. Podsetiću vas da je širenje Kinšifta dokaz naše posvećenosti razvoju inovacija i trendova u IT industriji i našeg dosadašnjeg iskustva u uspešnim poslovnim softverskim rešenjima, kreiranim od strane tima sa više od 1.400 IT stručnjaka, zaslužnih za to dokle smo danas stigli i gde ćemo biti sutra. Danas Kinšift čini više od 3.500 profesionalaca, više od 300 klijenata, 28 kancelarija širom sveta i ukupan prihod od više od 200 miliona evra. To je lep početak - rekao je Koča Bosku, dosadašnji izvršni direktor Seavusa, koji će voditi i razvijati poslovno odeljenje za telekomunikacije, medije i tehnologiju u Kinšiftu.

Kinšift je globalna tehnološka kompanija sa jakim evropskim prisustvom, sa ekspertizom u dizajniranju softvera, end-to-end korporativnim rešenjima, UKS i UI dizajnom, uslugama rukovođenja i inovativnim ponudama za razvoj proizvoda. Kinšift, takođe, pruža konsultantske usluge. Kompanija opslužuje različite klijente, uključujući velike telekomunikacione i satelitske operatere, finansijske institucije, proizvodne i automobilske kompanije, kao i organizacije za mobilnost i zdravstvenu zaštitu, omogućavajući im da napreduju u digitalnom dobu.

Do kraja godine, u Kinšift biće integrisan i rebrendiran i Stratiteq, kompanija za analizu podataka sa sedištem u Švedskoj, zatim Cleverlance, češki i slovački lider u pružanju usluga digitalizacije poslovanja, kao i deo češke korporacije Komix, koja je snažno prisutna u automobilskoj industriji. Integracija će biti završena do kraja 2024. uključivanjem Clearcodea, globalnog partnera za razvoj softvera za oglašavanje i marketing (AdTech & MarTech) i Musala Soft, kompanije sa sedištem u Bugarskoj koja radi sa velikim klijentima (blue chip kompanije).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>