• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

IT kompanija Levi9 proslavlja 19. rođendan

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi april mnogi vezuju za Međunarodni dan šale, a za domaću IT firmu Levi9 ovaj datum je važan zbog rođendana

  • 0
Levi9 Foto: Promo/ Predrag Todorović

Kada je 2005. godine osnovana ova kompanija, sa sedištem u Amsterdamu, prvi zaposleni IT inženjeri bili su u Novom Sadu. Sada ih ima oko 700, i deo su jednog od dva Delivery centra koliko ih ima u Srbiji.

Tri kancelarije – u Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu – mesto su izbora za rad jer u Levi9 važi hibridni model. To je pristup usvojen nakon pandemije korona virusa i podrazumeva fleksibilnost u skladu sa potrebama kompanije, tima, ali i ličnim preferencijama. Od mnogih benefita koji su svojstveni za IT industriju, hibridni model često je na vrhu liste prioriteta.

Levi9 Foto: Promo/ Predrag Todorović

Misija koju Najneri imaju je da naprave vidljiv uticaj uz pomoć tehnologije, baš kao i kometa Shoemaker-Levy9 po kojoj kompanija nosi ime. Ova kometa je, pre tačno 30 godina, udarila u Jupiter i ostavila iza sebe krater prečnika Zemlje. To je bila prva prilika da astronomi uz pomoć teleskopa u realnom vremenu vide sudar dva objekta Sunčevog sistema.

Podrška razvoju i promociji IT profesije važna je za Najnere od samog početka. Deljenje znanja, koje je u DNK poslovne kulture, tema je oko koje se često angažuju. Pored praksi za studente, tu su i raznoliki programi edukacije, kao što su Code9, MasterClass, 5 dana u oblacima. Eksterni meetup događaji u organizaciji kompanije rado su posećeni, a u poslednje 2 godine zajednica je – osim razmene znanja – na konferencijama 9Inspiration prikupila više od 2 miliona dinara za NURDOR.

Devetnaesti rođendan kompanije važan je i zbog novosti u vođstvu beogradskog Delivery centra, na čijem se čelu sada nalazi Mirjana Trobok.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>