
Perast dobio svoju zvezdu: Hotel Santa Boka i restoran Bokone spajaju eleganciju, mir i vrhunsku kuhinju
Ušuškan među starim kamenim kućama i mirisom soli u vazduhu, Santa Boka (santaboka.com) nudi gostima 14 unikatnih jedinica utopljenih u duh Perasta, u kojima dominiraju prirodni materijali drvo i kamen i ručno rađen nameštaj, baš kako dolikuje hotelu koji se nalazi pod zaštitom UNESCO.
Direktan pristup sa magistrale i privatan parking je nešto što ga izdvajaju od ostalih hotela u Perastu, ali i pažljivo uređena Wellnes zona sa intimnim spa i bazenom sa neverovatnim pogledom na zaliv gde ćete doživeti iskustvo koje se pamti i osećaj da vreme sporije teče, piše Blic.
Poseban dragulj ovog ambicioznog projekta je restoran Bokone, otvoren u saradnji sa renomiranim Magellan timom iz Beograda na čelu sa šefom Aleksandrom Ilićem.
Koncept fine dininga u Bokoneu spaja lokalne ukuse sa savremenim kulinarskim tehnikama, oslanjajući se na sezonske namirnice i autentičnost crnogorskog kulinarstva.
Kroz pažljivo dizajniran ambijent, terasu sa najlepšim pogledom na zaliv, besprekoran servis i meni koji oduzima dah, Bokone već od prvih dana privlači ljubitelje dobrog ukusa iz celog regiona.
Santa Boka i Bokone su više od mesta - oni su poziv na povratak jednostavnosti, lepoti pogleda i uživanju u svakom trenutku.
(Telegraf Biznis)
Video: Još testiranje u tunelima pa sledi otvaranje: Završena deonica autoputa od Pakovraća do Požege
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.